Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
B................i 2012-08-08, 11:36
Bój się Boga...
Zgłoś
Astehnir 2012-08-08, 11:57 3
Nie rozumiem jak moża sie gzić na prawo i lewo, gdy nawet nie ma sie pewności, czy można zapewnić minimum potrzebne do przeżycia potomka. Gdyby to był świat zwierząt, to niby przeżyłoby najsilniejsze potomstwo, ale w świecie ludzi przeżyje albo największy skurwiel, albo cwaniak.

...się rozpisałem, jakby chodziło o białego a nie czarnucha.
Zgłoś
rockface123 2012-08-08, 12:24 1
przynajmniej wpierdolić można biblie ale ja wolę ją spalić w piecu i słuchać jak skwierczy
Zgłoś
sadystaxx 2012-08-08, 14:24
@up
Pozostaje pytanie jak ta biblia co to ją niby palisz znalazła się w twoim domu...zapewne masz z pierwszej komunii
Zgłoś
lapsikoss 2012-08-08, 15:11 4
@rockface123
Lepiej sprzedać jakiemuś katolowi, problem rozwiązany i jeszcze kasa na piwo wpadnie.
Duża część z nich nie ma nawet pisma w domu, tylko katechizm napisany przez debili dla debili.
Zgłoś
rockface123 2012-08-08, 17:38
@sadystaxx kiedyś z kolegą wpadliśmy po paru piwkach na taki zajebisty pomysł złożyliśmy się na to gówno i zjaraliśmy śmiejąc się jak idioci

i skończcie tą gadke z zaniżaniem wieku jeśli myślicie że jestem jakimś młodym pierdolcem to dziękuje za odmłodzenie i pozdro
Zgłoś
Anonymouz 2012-08-08, 17:41
Mam się śmiać? Bo nie wiem.
Zgłoś
C................1 2012-08-08, 17:42
@up tak śmiej się.
Zgłoś
S.O.A.D. 2012-08-08, 18:13 1
@rockface123

łohoho, no naprawdę, cóż za pomysł. to pewnie przez tą marichuaninę wstrzykiwaną w aortę...
Zgłoś
Asteroth 2012-08-08, 18:55
Nie karmic trolli! Zezre ksiazki i do Europy pojdzie po wiecej
Zgłoś
bloodwar 2012-08-08, 20:06 2
@Astehnir - u kazdego niemal gatunku zwierząt funkcjonuje zasada: "spłódź jak najwięcej, któreś moze przeżyje". Popatrz jak żyją np. karaluchy, szczury, bakterie etc. Ale nawet w sytuacji, w której pożywienia starcza ledwo dla 2-3 młodych, a rodzi się 10 matka nie zagryza lub porzuca zaraz po urodzeniu tych, którym i tak nie starczy pożywienia tylko mimo wszystko stara się je utrzymać przy życiu w myśl zasady "jakoś to będzie". Każda matka chce jak najlepiej dla swoich dzieci. Paradoksem wiary chreścijańskiej jest to, że skoro rodzimym się bez grzechu (minus pierworodny który i tak będzie nam odpuszczony z automatu na Sądzie Ostatecznym więc się nie liczy) a przez całe swoje życie zbieramy dobre i złe uczynki za które zostaniemy wynagrodzeni/ukarani po Sądzie Ostatecznym, więc każda matka kochająca swoje dziecko powinna się poświęcić dla niego i tuż po narodzinach i ochrzczeniu (warunki niezbędne żeby pójśc do Bozi)... zabijać swoje dzieci! Bo jeżeli dziecko zginie póki jest małe (nie ma na koncie grzechów) to automatycznie idzie do Bozi, a gdyby zyło choćby kilka lat popełni kilka, kilkanaście grzechów i już może pójść do piekła smażyć się w wiecznym rondelku. Owszem, matka idzie za morderstwo do piekła ale za to dzieci mają 100% zagwarantowane niebo - a przecież "Bóg" w swojej wspaniałomyślności (mówimy tu przecież o najbardziej wspaniałomyslnej istocie w historii!) powinien jej odpalić jakiś bilet do nieba, bo przecież działała w dobrej wierze... Sam nie wiem, jak można wierzyć w takie durne zabobobny które nie trzymają się logiki
Zgłoś
o................r 2012-08-08, 20:45 1
@up, szkoda czasu i nerwów na tłumaczenie, bo racjonalni ludzie i tak swoje wiedzą, a kotole nie chapią logicznych argumentów
Zgłoś
Klawisz77 2012-08-08, 22:59
A ja tam się cieszę, że zamiast żarcia i wody dostają koran czy biblię, przynajmniej się tym nie najedzą i nie przyjadą kolonizować Europy. Myśląc na zdrowy rozum skoro ludzie mają tam po 10 dzieciaków, a przy tym jedynym źródłem pożywienia jest pole, po którym zapierdalają bez jakichkolwiek maszyn rolniczych, to nie ma szans, żeby się utrzymali. Potem proszą Europę i USA, że nie mają nic do jedzenia, a jak dostaną żarcie to idą robić kolejnego bachora. W taki o to sposób koło się zamyka i paradoksalnie wysyłając im ten ryż to wcale im nie pomagamy. Mało tego szkodzimy samym sobie, bo najpierw tracimy na nich grube miliony, a na koniec to płyną oni do nas na tratwach i utrzymują się z naszych podatków, ponieważ są kompletnie nie przygotowani do życia w naszych standardach i kulturze. Kolejna sprawa, że niby po co mają pracować, skoro nie są przyzwyczajeni do używania np. prądu czy auta. Po co pracować kiedy do szczęścia potrzebne jest tylko żarcie i woda, a na tyle wystarcza im z zasiłków socjalnych. Swoją drogą martwi mnie to, że Europejczycy zamiast mieć dziecko wolą kupić sobie nowego merca czy iść do kina. Kurwo, ale się rozpisałem o tych murzynach.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem