📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:27
🔥
Gimbus w autobusie
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak dla mnie to samobój rozszerzony. Już jeden trup leży
huncfot130 napisał/a:
A mnie tam brakuje kamerzysty do kompletu.
Powinien mieć większy kaliber i ten głupi łeb by się mu na ścianie rozprysk
huncfot130 napisał/a:
Bardzo nie lubię tego zwrotu "samobójstwo rozszerzone". Eufemizm zdejmujący winę z mordercy.
Morderstwo i samobójstwo.
Jak się często słyszy w radiu albo czyta w necie, że ktośtam popełnił samobójstwo rozszerzone razem ze swoim dzieckiem... bo to ładniej brzmi czy ki chuj nie wiem .
zajebał kogoś i wiedział że pójdzie do pierdla i dostanie dożywocie.
no i podjął męską decyzję
no i podjął męską decyzję
Velture napisał/a:
Bardzo nie lubię tego zwrotu "samobójstwo rozszerzone". Eufemizm zdejmujący winę z mordercy.
Jak się często słyszy w radiu albo czyta w necie, że ktośtam popełnił samobójstwo rozszerzone razem ze swoim dzieckiem... bo to ładniej brzmi czy ki chuj nie wiem .
Bo jest przyczyna psychologiczna której nie rozumiesz. Więc Idź teraz i pokaż nam jak wyglada nierozszerzone.
Zajebisty komentator.Krótko i konkretnie wyczerpał temat zaobserwowanej sytuacji.
inzGamon napisał/a:
A mnie tam brakuje kamerzysty do kompletu.
Dokładnie. Kamerzysta zjebał nagranie.
Tłumaczę dla nierozumiejących murzyńszczyzny angielszczyzny:
"Łat de fak, oli sziet, nooooooł, nooooo"
=> Co za ruchanie, święte gówno, nooooooł, nieeeee!
"Łat de fak, oli sziet, nooooooł, nooooo"
=> Co za ruchanie, święte gówno, nooooooł, nieeeee!
Velture napisał/a:
Nie rozumiesz, co piszesz, bądź piszesz pod publike sadola, czyli populistycznie. Sformułowanie "samobojstwo rozszerzone" nie ma nic wspólnego z lewactwem. Po pierwsze to termin służący i odnoszący się do psychiki człowieka, a po drugie ma swoje uwarunkowania prawne
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów