18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
samochód
ces • 2013-06-05, 20:11
Jeśli miałbyś wybór między dostaniem luksusowego samochodu a nakarmieniem wszystkich głodujących świata to jaka markę byś wybrał?
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
demz 2013-06-05, 21:43
Też chyba zacznę stare teksty wklejać, bo widzę łatwe piwka się zbiera za to...
Zgłoś
Aires 2013-06-05, 21:51 1
A ja tam bym nakarmił wszystkich głodujących świata.

Bekonem
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-06-05, 21:51
SZAJBAAA napisał/a:

Polonez Coupe

No to proszę bardzo

PS jak kolorek nie pasuje to można przemalować .
Zgłoś
Hempsmoker 2013-06-05, 22:08
I tak chuj im z jednego posiłku... Ja bym wziął dużego fiata.
Zgłoś
i................y 2013-06-05, 22:08 1
Polonezik powyżej + zespół odpowiednich fachowców i wszystkie potrzebne narzędzia i materiały żeby przerobić go na Lamborghini. Ale nie jakieś zwyczajne Lamborghini. Takie naprawdę zajebiste Lamborghini. :3
Jak już być rozrzutnym, to proszę bardzo. Dla każdego polityka po sztuce Thrust SSC i wysłać ich na nasze cudowne polskie drogi.
Zgłoś
rksrobert 2013-06-05, 22:28
Ja bym wybrał nakarmienie wszystkich ludzi na świecie nawet tych najedzonych, kawałkiem bekonu.
Zgłoś
Klekoth 2013-06-05, 22:36
Jednorazowe nakarmienie? Tylko smaka bym narobił.
Zgłoś
b................w 2013-06-05, 22:48
aston martin vanquish
Zgłoś
czerwo64 2013-06-05, 22:51
Tutaj orginał Panie
Zgłoś
AsharielPL 2013-06-05, 23:27
@Bongman dobry tok myślenia ale jak koleś wyżej napisał - "wezmą całą rękę". Za to dupeczki będą latać za "dobroczyńcą".
Zgłoś
J................S 2013-06-05, 23:40
grzechu5444 napisał/a:

up za co bys tankowal? ...

sprzedałbym fure za 30mln$ i opierdalał się do końca życia
Zgłoś
rlkp 2013-06-06, 0:39
Rozpierdala mnie to 2 dni temu na demotywatorach ktoś to zamieścił demotywatory.pl/4144967/Jesli-mialbys-wybor-miedzy-dostaniem-luksusowe...
, a dzisiaj pewnie autor tego tematu przeglądając stwierdził:

"o kurwa zajebiste, dodam na sadola będą browary lecieć, aaaa jestem zajebisty"

No kurwa żeby kopiować z jednego serwisu do drugiego to się nazywa lenistwo, zero jakiejś własnej inwencji, wkładu.

Zresztą czego się nie robi dla wirtualnej popularności
Zgłoś
eligurf 2013-06-06, 8:20
Ci wszyscy ludzie co nakarmiliby wszystkich głodujących na świecie, niech wiedzą, że po obfitym posiłku kilka milionów z nich zmarłoby z "braku przyzwyczajenia" do jedzenia.

Tak działo się często przy wyzwalaniu obozów koncentracyjnych. Wycieńczonym więźniom, którzy za dużo zjedli na raz zdarzało się umrzeć z tego powodu.

Ergo, przemyślcie każdy nawet najbardziej szlachetny uczynek bliźnim, bo prawa Murphy'ego nie śpią.
Zgłoś
GranD 2013-06-06, 15:02 2
BongMan napisał/a:

Ja bym wybrał nakarmienie wszystkich, z tym że cały świat by się dowiedział, że to moja zasługa. Wtedy hajs by sam zaczął spływać i auto mógłbym sobie każde kupić. Myśleć trzeba

Użytkowników Sadistica już nakarmiłeś sucharami...
Zgłoś
BongMan 2013-06-06, 18:05
Rafau napisał/a:

Hajs nie zacząłby spływać, ludzie wiedzieliby do kogo walić po pomoc , jest takie powiedzonko "Daj komuś palec, a on weźmie całą rękę"

To też wziąłem pod uwagę. Nie zakładałem, że hajs bym dostał od wdzięcznych ludzi. Hajs byłby z reklam, opłat za wykorzystanie wizerunku, itd.

No i pewnie bym dostał pokojową nagrodę Nobla
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem