Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Taki splot okolicznosci, nie zawsze wszystko sie udaje.

00:00
01:23
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Cezzar 2025-03-12, 23:20 28
Spóźnione wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet xDD

Zgłoś
smc 2025-03-13, 0:07 4
Połowę śmiało, r🤬ałbym.
Zgłoś
Seligos 2025-03-13, 0:58
Miód na moje zmęczone oczy xD Natura jest jednak piękna
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-13, 1:05 14
Dlaczego kobiety z uporem chcą udowodnić, że jest inaczej niż jest.
Trzeba kilka takich "silnych i niezależnych" wysłać na jakąś wyspę wraz z materiałem i narzędziami i po roku albo dwóch sprawdzić, czy jeszcze żyją, a jeżeli żyją, to w jaki sposób i jaki osiągnęły stopień rozwoju w tej swojej cywilizacji.
Na pewno taki eksperyment popchnąłby ludzkość w ewolucji do przodu.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-03-13, 1:53 3
Śmieję się ale dużo lepszy pewnie bym nie był. Jestem niestety z tej grupy, której bezużyteczny ojczulek niczego nie nauczył. Chociaż w sumie szybko się uczę, jak już się za coś wezmę, więc kto wie.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Nome 2025-03-13, 2:30 7
Fotopstrykacz napisał/a:

Dlaczego kobiety z uporem chcą udowodnić, że jest inaczej niż jest.
Trzeba kilka takich "silnych i niezależnych" wysłać na jakąś wyspę wraz z materiałem i narzędziami i po roku albo dwóch sprawdzić, czy jeszcze żyją, a jeżeli żyją, to w jaki sposób i jaki osiągnęły stopień rozwoju w tej swojej cywilizacji.
Na pewno taki eksperyment popchnąłby ludzkość w ewolucji do przodu.

ja to głęboko podziwiam mężczyzn, dla których jedyną formą dowartościowania się jest przeżywanie jakie to kobiety są głupie... kup sobie kolego wiertarkę, drabinę i zacznij szaleć, to może ci się któraś półkula rozwinie...

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
RasaPanów123 2025-03-13, 3:13 23
Nome napisał/a:

ja to głęboko podziwiam mężczyzn, dla których jedyną formą dowartościowania się jest przeżywanie jakie to kobiety są głupie... kup sobie kolego wiertarkę, drabinę i zacznij szaleć, to może ci się któraś półkula rozwinie...

Ja głęboko podziwiam silne, niezależne kobiety, które muszą wszystkim o tym przypominać co 5 minut bo jest to ich jedyną formą dowartościowania się.
Zgłoś
MalutkiSadolek 2025-03-13, 3:25 8
Zmywarki poza kuchnia są mało funkcjonalne xd
Zgłoś
rostyty45 2025-03-13, 7:45 6
Te wszystkie dzidy przynajmniej podjęły próbę wysiłku i zrobienia/naprawienia czegoś. 99% kobiet zadzwonią po faceta bo nic nie umieją poza piskami.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-03-13, 8:03 18
Nome napisał/a:

Nie obrażaj się droga koleżanko ale kolega miał racje.

Było kilka programów w ostatnich latach survivalowych z udziałem kobiet i mężczyzn, gdzie w jednym (angielskojęzyczny program) dwie grupy, jedna męska a druga kobieca miały zbudować obóz na bezludnej wyspie.

Mężczyźni w pierwszej grupie w 48 podzielili się obowiązkami, zbudowali obóz i zaczynali polować/zbierać pożywienie.

W tym samym czasie kobiety w 48 godzin, zjadły całe zapasy dostarczone przez organizatorów w tym rację żywieniowe na ,,czarną godzinę'' pokłóciły się i podzieliły na trzy frakcje, obozu nie zbudowały, koczowały pod gołym niebem.

Organizatorzy by ratować program w trybie pilnym przeżucili im (nie pamiętam czy dwóch czy trzech) mężczyzn do pomocy.... (frajerów co mieli im zbudować obóz)

Tak było. I tak będzie zawsze w grupie gdzie są same kobiety i ,,męskie'' prace.
Zgłoś
Danielll111 2025-03-13, 8:15
Tu mamy kilka przykładów że baby tylko do r🤬ania i garów się nadaja
Zgłoś
Patryc 2025-03-13, 8:18 11
Część to wypadki, każdemu się może zdarzyć, ale to mnie rozwaliło. Jak można być AŻ TAK głupim?

Zgłoś
kuba1986 2025-03-13, 8:22 1
Panowie, ale chyba po to jesteśmy, żeby czasami pomóc naszym bidulkom
Zgłoś
JoSeed 2025-03-13, 8:47 15
Myślę, że część z tych kobiet nie chce nikomu nic udiwodnić... po prostu - nie strugają słodkich idiotek, pachnących na kanapie, tylko próbują cos same zdziałać.

Tak, Panowie - jesteście silniejsi fizycznie, myślicie i planujecie technicznie, nie poddajecie się emocjom. To są Wasze cechy uwarunkowane pucią. I rozsądna kobieta nie ma na celu zastąpić Was, bo chce coś udowodnić. Czasem nie mamy wyjścia, bo nie ma kto naprawić, wbić czy przywiercić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie