Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ich kraj, ich reguły.
Nawet karaluchy mają więcej praw u siebie, niż Polak w Polsce...
Dopierdolić taką karę, że odechce się dyskryminacji ze względu na narodowość.
Ej! Pejsy wystaja Ci spod mycki. Masz tu 10zl i wypier*alaj.
A wracajac do tematu! I to mi sie podoba! Wlasnie tak powinno byc!
Dopierdolić taką karę, że odechce się dyskryminacji ze względu na narodowość.
Chyba macę przedawkowałeś. Przy okazji, słyszałem, że u was z napletków robi się sakwiewki na shekle. Zdażyło ci się odpowiedzieć na stwierdzenie, że coś jest drogie, że w chuju to masz?
Ej! Pejsy wystaja Ci spod mycki. Masz tu 10zl i wypier*alaj.
A wracajac do tematu! I to mi sie podoba! Wlasnie tak powinno byc!
Chyba macę przedawkowałeś. Przy okazji, słyszałem, że u was z napletków robi się sakwiewki na shekle. Zdażyło ci się odpowiedzieć na stwierdzenie, że coś jest drogie, że w chuju to masz?
Z żydami mam tyle wspólnego co Murzyn z Eskimosem, ale potrafię zrozumieć zło rasizmu czy nacjonalizmu - w przeciwieństwie do was ludzie nie grzeszący rozumem.
Z żydami mam tyle wspólnego co Murzyn z Eskimosem, ale potrafię zrozumieć zło rasizmu czy nacjonalizmu - w przeciwieństwie do was ludzie nie grzeszący rozumem.
Polskojęzyczna Hasbara przemówiła, raczej nikt nie może być tak głupi... chyba.
Jest tylko maly problem. Jakos postawa pejsow Cie nie obrzydza, zgadlem? No przeciez oni moga robic co chca, co kolwiek przeciw temu, to przeciez antysemityzm.
Jest tylko maly problem. Jakos postawa pejsow Cie nie obrzydza, zgadlem? No przeciez oni moga robic co chca, co kolwiek przeciw temu, to przeciez antysemityzm.
Jeżeli ktoś morduje niewinne osoby czy popełnia zbrodnie wojenne to jest to obrzydliwe i powinien zostać rozliczony.
Co nie zmienia faktu, że nie wszyscy z danego narodu te zbrodnie popełniają - dlatego rasizm, ksenofobia czy faszyzm jest tak samo godny potępienia.
brak slow by to skomentowac... porownanie ich do zwierzat jest obraza dla zwierzat, mam nadzieje ze tym razem bedzie juz ich globalny koniec, do ostatniego pokolenia, a ocalali beda scigani jak chore na wscieklizne hieny i wybite do konca
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów