Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
żmij 2024-11-04, 22:01 53
I bardzo dobrze.
Ich kraj, ich reguły.
Nawet karaluchy mają więcej praw u siebie, niż Polak w Polsce...
Zgłoś
Franz-Maurer 2024-11-04, 22:13 40
Oby tak dalej

Zgłoś
Aaltonen 2024-11-04, 22:46
Dopierdolić taką karę, że odechce się dyskryminacji ze względu na narodowość.
Zgłoś
KosmatyHui 2024-11-04, 22:57 99
Aaltonen napisał/a:

Ej! Pejsy wystaja Ci spod mycki. Masz tu 10zl i wypier*alaj.

A wracajac do tematu! I to mi sie podoba! Wlasnie tak powinno byc!
Zgłoś
0rion 2024-11-04, 23:04 18
prawidlowo. rzydy nienawidza zachodnich chrzescjanskich wartosci i chca je zniszczyc co za tym idzie kazdego z nas. dlatego zalewaja europe gownem z bliskiego wschodu i afryki zeby zrobic rewolucje rasowo-relogijno-komunistyczna. ale sie przelicza bo muslimy ich nienawidza jeszcze bardziej od przecietnego chzescjanskiego "kufar" (niewiernego) i koniec koncow rewolucja zje swoje wlasne dzieci.
Zgłoś
repowski 2024-11-04, 23:05 28
Zgłoś
ph5i5 2024-11-04, 23:15 13
Aaltonen napisał/a:

Chyba macę przedawkowałeś. Przy okazji, słyszałem, że u was z napletków robi się sakwiewki na shekle. Zdażyło ci się odpowiedzieć na stwierdzenie, że coś jest drogie, że w chuju to masz?
Zgłoś
Aaltonen 2024-11-04, 23:27
KosmatyHui napisał/a:

Ej! Pejsy wystaja Ci spod mycki. Masz tu 10zl i wypier*alaj.
A wracajac do tematu! I to mi sie podoba! Wlasnie tak powinno byc!

ph5i5 napisał/a:

Chyba macę przedawkowałeś. Przy okazji, słyszałem, że u was z napletków robi się sakwiewki na shekle. Zdażyło ci się odpowiedzieć na stwierdzenie, że coś jest drogie, że w chuju to masz?

Z żydami mam tyle wspólnego co Murzyn z Eskimosem, ale potrafię zrozumieć zło rasizmu czy nacjonalizmu - w przeciwieństwie do was ludzie nie grzeszący rozumem.
Zgłoś
ph5i5 2024-11-04, 23:37 22
Aaltonen napisał/a:

Z żydami mam tyle wspólnego co Murzyn z Eskimosem, ale potrafię zrozumieć zło rasizmu czy nacjonalizmu - w przeciwieństwie do was ludzie nie grzeszący rozumem.

Polskojęzyczna Hasbara przemówiła, raczej nikt nie może być tak głupi... chyba.
Zgłoś
KosmatyHui 2024-11-04, 23:40 12
Aaltonen napisał/a:

Jest tylko maly problem. Jakos postawa pejsow Cie nie obrzydza, zgadlem? No przeciez oni moga robic co chca, co kolwiek przeciw temu, to przeciez antysemityzm.
Zgłoś
Aaltonen 2024-11-04, 23:51
KosmatyHui napisał/a:

Jest tylko maly problem. Jakos postawa pejsow Cie nie obrzydza, zgadlem? No przeciez oni moga robic co chca, co kolwiek przeciw temu, to przeciez antysemityzm.

Jeżeli ktoś morduje niewinne osoby czy popełnia zbrodnie wojenne to jest to obrzydliwe i powinien zostać rozliczony.

Co nie zmienia faktu, że nie wszyscy z danego narodu te zbrodnie popełniają - dlatego rasizm, ksenofobia czy faszyzm jest tak samo godny potępienia.
Zgłoś
smc 2024-11-05, 0:05 11
Pierdolisz.

Jebać ruskich, Żydów i murzynów.
Zgłoś
spawarka_inwertorowa 2024-11-05, 1:11 5
wczoraj czytalem artykol i ogladalem zdjecia na Al Jazerra o tym jak wsciekle zydowskie psy i scierwo nazywajace sie żołnierzami , nagminnie, jak juz wpadnie do palestynskich domow gdzi sa juz tylko kobiety i dzieci, zabija ich wszystkich, a zeby potem jeszcze bardziej ich upokorzyć, zakladaja na mundury kobiece i dzieciece ubrania zabitych bezbronnych cywilow, i robia sobie grupowe zdjecia...

brak slow by to skomentowac... porownanie ich do zwierzat jest obraza dla zwierzat, mam nadzieje ze tym razem bedzie juz ich globalny koniec, do ostatniego pokolenia, a ocalali beda scigani jak chore na wscieklizne hieny i wybite do konca
Zgłoś
skywalker75 2024-11-05, 3:19 4
Ja bym Turasow za zbrodnie na Ormianach i Kurdach też nie wpuszczał ale do całej Europy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem