18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
romek134 2025-02-15, 15:59 2
ten but jest już chyba za orbitą Jowisza
Zgłoś
35i 2025-02-15, 16:41 2
Po co w autobusie drzwi z lewej strony, przy ruchu prawostronnym? Rodzina prezesa wygrała przetarg?
Zgłoś
Geraldinio 2025-02-15, 16:59
Technika niezła ale odległość słaba, 3 sędziów po 16,5, dwóch po 17, dwie skrajne odrzucamy.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
~Dostojny 2025-02-15, 18:19
35i napisał/a:

Po co w autobusie drzwi z lewej strony, przy ruchu prawostronnym?

Żeby wysadzać pieszych karaluchów wprost pod koła

Tak na serio, to są pewnie po obu stronach. Takie sobie zamówili, to do czegoś muszą być potrzebne, bo nie jest to przerobiony "anglik".
Zgłoś
Nazhir 2025-02-15, 19:32 1
Ignor postronnych zwyczajnie mi imponuje.

Nie zdziwiłbym się, gdyby truchła motop🤬dencjuszy usunęł dopiero losowo pług śnieżny.
Zgłoś
Anonimowyja 2025-02-15, 23:20
Gdzie jest powtórka ze spowolnieniem kiedy jest potrzebna?
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-02-17, 3:41
Kopciuszek trochę poszuka swojego pantofelka
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem