Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:16
🔥 Baba z jajami - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mam_racje 2025-02-04, 14:07
edek_kotek napisał/a:

Czy kibole i rycerze marylki pojadą tam złomotać ciapaków ?

Sugerujesz pobicie?
A jednak Ktoś powinien ich nauczyć dobrych manier...
Zgłoś
Dejdwazlote 2025-02-04, 14:19 1
mam_racje napisał/a:

Sugerujesz pobicie?
A jednak Ktoś powinien ich nauczyć dobrych manier...

Może Policja? W Słupsku jakiejś szkoły policyjnej przypadkiem nie ma?
Zgłoś
reni.jusis1 2025-02-04, 14:39
I gdzie ten wielki Gryf?
Zgłoś
cedrikk 2025-02-04, 14:58 6
Milosz176 napisał/a:

Info z pierwszej ręki, bojka pomiędzy kolumbijczykami,14 osób wyj🤬i z roboty, 3k zl kary i deportacja do domu

Chwała Ci za takie dobre informacje:]
Zgłoś
newhorizonss 2025-02-04, 15:43 4
Milosz176 napisał/a:

Info z pierwszej ręki, bojka pomiędzy kolumbijczykami,14 osób wyj🤬i z roboty, 3k zl kary i deportacja do domu

za samo to że mają przy sobie noże powinni wyp🤬alać do siebie. Policja powinna przeszukiwać każdego ciemniejszego jak go tylko napotka, jeśli ma coś ostrego przy sobie to natychmiastowa deportacja i tyle. Paru takich by wyj🤬i i by się nauczyli że u nas to nożem się chleb kroi.
Zgłoś
Mr.Drwalu 2025-02-04, 15:49 1
Ludzie ze Słupska uważajcie na dupska... Lecz u was powinno być chrońcie plecy przed niespodziewaną kosą.
Zgłoś
mun66 2025-02-04, 16:08 3
Za czasów PIS nawpuszczano ich setki tysięcy na wizy studenckie i pracownicze. Są tutaj legalnie.
Zgłoś
KurwaMać 2025-02-04, 16:57 1
To co robili i robią Polacy na emigracji zarobkowej na zachodzie nie odbiega standardom na filmiku.Zachowują się identycznie.My jako naród jesteśmy Święci.Nie odbiegają w zachowaniu od Ukraińców i innego bydła .Przychodzi
Zgłoś
ProVVe 2025-02-04, 17:09 9
zn506 napisał/a:

Latynosi raczej są spokojni, mają własne świnie często. Nie zdziwiłbym się gdyby to Polacy zaczęli. Niech oszczędzają siły na Murzynów

Ty chyba Latynosów nigdy nie spotkałeś poza telenowelami... jedź zobacz jacy są spokojni Latynosi i wysyłaj nam foty np z Bogoty
Zgłoś
okomorskie 2025-02-04, 17:31 2
Juz chwillynia Tusk buduje bazy wypadowe dla ubogacania Polakow
Zgłoś
C................i 2025-02-04, 17:33 3
czy może mi ktoś wyjaśnić jedną rzecz - skąd tu k🤬a wzięli się Kolumbijczycy ?? przecież Kolumbia jest za oceanem
Zgłoś
donkapusta 2025-02-04, 19:14 2
Oj tam oj tam. Gdyby złorzeczyli Owsiakowi to byliby zatrzymani. A tu bójka kilku Kolumbijczyków? No co się mogło wydarzyć najwyżej oberwałby jakiś Polak przechodzień. Dajcie spokój i na Owsiaka!
Zgłoś
Kapralzmechol 2025-02-04, 19:22 5
ChwałaOsranejKacapii napisał/a:

czy może mi ktoś wyjaśnić jedną rzecz - skąd tu k🤬a wzięli się Kolumbijczycy ?? przecież Kolumbia jest za oceanem

Już odpowiadam. Odbyły się tam targi pracy tj. Kolumbii. Zorganizowane przez nasze MSZ z związkami pracodawców Polskich . Za PiS co to nikogo tu podobnież niewpuszczą. I proszę są ! Nawet w mojej mieścinie jest 9 Kolumbiczyków . Dodam że u mnie w opiece pracuje 27 urzędasów do obsługi ok.500 potrzebujących i niezaradnych życiowo . A miejscowa przetwórnia nie ma kogo zatrudnić . Więc Kolumbia na etaty. Tak pod rozwagę.
Zgłoś
Polak_mały 2025-02-04, 19:34
edek_kotek napisał/a:

Czy kibole i rycerze marylki pojadą tam złomotać ciapaków ?

A niby po c🤬j? Przecież honorowo, pilnował typ w czapce żeby było 1 vs 1. Ale może te lewackie k🤬iszcza ono jemu pojadą i będą trzymać transparenty refugees welcome
Zgłoś
Sraj1 2025-02-04, 19:34 2
Przecież to się nap🤬lają kolumbijce miedzy sobą wy j🤬e ameby.
Po drugie c🤬jowo że są z nimi takie problemy, bo liczyłem że dzięki nim nie będzie trzeba tyle muslimskiego gówna importować.

[ Dodano: 2025-02-04, 19:35 ]
ChwałaOsranejKacapii napisał/a:

Sprowadziła ich agencja pracy do fabryk w Polsce. Lepsze to niż jakiś bisurman z Tadżykistanu czy Filipin.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem