Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
spoko my o was myślimy podobnie "jebane bezmózgi bez pasji i zajawek" zaraz zaczniesz coś pierdolić, że kolekcjonujesz paski klinowe od passata i generalnie coś tam coś tam. Nie spuszczaj się chuja mnie to obchodzi, chrom Ci na bramę i bitex na ryj i wam wszystkim obrońcom 40letnich ścian z odpadajacym tynkiem też żyjcie sobie w swoich szarych ścianach, będą pasowały do waszych szarych mord i gaci. Pozdróweczki dla wszystkich Vandali. Niszczcie mienie niech was nie boli sumienie essa.
I tacy debile żyją na nasz koszt pobierając 500+ i inne zasiłki , nie zastanawiając się skąd pieniądze na to są . Nawet pewnie nie wiedzą , że elewacje , ogrzewania czy ogólnie eksploatacja tych blokowisk idzie za twoje pieniądze z czynszu (no chyba że mieszkasz pod mostem w kartonie) a także ewentualne naprawy/remonty . Chcecie bazgrolic po ścianach - to piszcie do spółdzielni i może wydadza wam zgodę - jakoś w niektórych miastach na blokowiskach są zarąbiste malunki - powiedziałym że nawet dzieła sztuki - które nie szpecą ale upiększają okolicę . No ale trzeba mieć łeb do tego , minimum inteligencji i współżycia społecznego .
kazdego kurwa picassa w dresie ktory bazgra po bloku czy innej elewacji powinno spotykac to samo.
te ich kurwa grafitti i pozal sie boze podpisy kurwa. pierdolone ofermy
Rozumiem, że mamy tutaj człowieka sukcesu, pieprzonego rekina interesów i multitaksingowego władcę sadistica : Którego jedynym osiągnięciem jest napierdalanie na forum dla gównozjebów ? Btw, używaj znaków interpunkcyjnych bo wychodzisz na kolejną ofermę
Rozumiem, że mamy tutaj człowieka sukcesu, pieprzonego rekina interesów i multitaksingowego władcę sadistica : Którego jedynym osiągnięciem jest napierdalanie na forum dla gównozjebów ? Btw, używaj znaków interpunkcyjnych bo wychodzisz na kolejną ofermę
nie chce mi sie
ciesze sie ze rozumiesz fakt ze jesli ktos jest normalny i nie niszczy/szpeci wspolnego mienia to jest czlowiekiem sukcesu
twoja odpowiedz do mojego komenatrza jest taka z dupy i bez sensu ze juz wiem ze sam biegasz i tagujesz bloki rozwielitko
kazdego kurwa picassa w dresie ktory bazgra po bloku czy innej elewacji powinno spotykac to samo.
te ich kurwa grafitti i pozal sie boze podpisy kurwa. pierdolone ofermy
Prawdziwy fan szarych bloków, szanuje swój kawałek otynkowania
(...) żyjcie sobie w swoich szarych ścianach. (...)
Dobrze, że masz świadomość czyje są te ściany. Jak kupisz sobie jedną z nich, to nie będę miał nic do tego, co z nią robisz. Jeśli jednak dotkniesz mojej, to ci kurwo połamię ręce w piwnicy i zawiążę na kokardę.
spoko my o was myślimy podobnie "jebane bezmózgi bez pasji i zajawek" zaraz zaczniesz coś pierdolić, że kolekcjonujesz paski klinowe od passata i generalnie coś tam coś tam. Nie spuszczaj się chuja mnie to obchodzi, chrom Ci na bramę i bitex na ryj i wam wszystkim obrońcom 40letnich ścian z odpadajacym tynkiem też żyjcie sobie w swoich szarych ścianach, będą pasowały do waszych szarych mord i gaci. Pozdróweczki dla wszystkich Vandali. Niszczcie mienie niech was nie boli sumienie essa.
oczywiscie budynek odnowiony to jakas kurwa i tak przyjdzie nabazgrac pluje na ciebie smieciu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów