18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Nie, nie jestem zainteresowany polityką,
Nie płaci mi FSB ani Mossad.
Wrzucam, ponieważ to portal, gdzie humor spotyka się z makabrą.
Albo tak mi się wydawało...

P.S. Za pierdolenie o polityce, zamachach, że jestem z PO itp.
Wirtualny ... w dupę.
Pozdrawiam.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
mygyry 2017-08-11, 14:05 39
W tym kraju masz tylko 2 możliwości, albo jesteś za PO a jeżeli nie to z PiS i koniec, sory taki mamy elektorat
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2017-08-11, 14:09 12
mygyry,
jestem za
CHrześcijańską Unią Jedności

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
mygyry 2017-08-11, 14:34 11
@up Chrześcijańska, czyli PiS
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2017-08-11, 15:16 17
mygyry napisał/a:

@up Chrześcijańska, czyli PiS

Ty biedny debilu....
Zgłoś
Noside 2017-08-11, 16:12 4
Mój krzyżyk na liście zawsze otrzymuje Partia Interesów i Wolności Obywatelskich

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
rapidu 2017-08-11, 18:49 5
tak było - buk mi świadkiem
Zgłoś
e................s 2017-08-11, 19:20
dzisiaj był u mnie w pracy gostek który też tak mówił,
poniekąd fajny facet,
ale kasa się musi zgadzać
cytat
Zgłoś
p................a 2017-08-11, 19:35 1
Tak właśnie było i dlatego pis tworzy coraz głupsze teorie, żeby to ukryć
Zgłoś
SpeedyG 2017-08-11, 19:48
Małpy we mgle.
Zgłoś
dynkss 2017-08-11, 20:22 5
Jebać PIS
Zgłoś
Manowarrior 2017-08-11, 20:24 7
Zgłoś
zomos 2017-08-11, 20:47 5
Ej oni w tym filmie na serio pokazali JEBNIĘCIE BOMBY ?
A drugie to : Skoro w demokracji rządzi większość to czy znaczy to że większość Polaków to oszołomy do szóstej potęgi pomieszani z debilizmem kwadratowym?
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2017-08-11, 21:10 4
Za to że jesteś z PO masz piwko ziomuś

@up niestety taka prawda, ta mniejszość to inteligencja, przedsiębiorcy, politycy PO itp

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
lucilla 2017-08-11, 21:19 1
@up
Po chuju inteligencja...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów