po spacerku Jacuś zrobił się płaski
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:37
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Walić baby z jajami i postrzały z harda.
Ten filmik jako pierwszy na sadisticu mnie zamurował.
Przejebane...
Przejebane...
No, no, wydaje mi się, że nie tylko Jacuś się spłaszczył...
Macie link do opisu zdarzenia z tego filmu? Czy to jakaś baba pomyliła gaz z hamulcem czy jak?
Ja pierdole... wszystkie grube baby sa takie głupie? zamiast spierdalać sie patrzy czy przyjebie...
Widzicie, gdyby była głucha to by nic jej sie nie stało. 10 sekunda - staneła i nadsłuchuje co to sie dzieje. A tak jakby nie zainteresowało ją to by poszła dalej i nic sie by jej nie stało.
To może zamurują Cię również zabijane palestyńskie dzieci, umierające z głodu somalijskie dzieci, odcinanie głów płaczącym żołnierzom, zarzynanie śrubokrętem, znęcanie się nad zwierzętami. Zapraszam na Harda (To nie tylko osoby z biustem i penisem jednocześnie).
Przejebane...
To może zamurują Cię również zabijane palestyńskie dzieci, umierające z głodu somalijskie dzieci, odcinanie głów płaczącym żołnierzom, zarzynanie śrubokrętem, znęcanie się nad zwierzętami. Zapraszam na Harda (To nie tylko osoby z biustem i penisem jednocześnie).
Koło napisał/a:
Przejebane...
Oj tam, tak na prawdę to wyszła z tego w "jednym kawałku" - na potwierdzenie moich słów są na pewno jakieś zdjęcia na hardzie
Koło napisał/a:
Przejebane...
jeśli auto przejedzie po człowieku i człowiek zginie na miejscu i jest to z naszej winy a karoseria i podwozie jest okej to jest to auto bez wypadkowe ?
Kurde aż bym pograł w carmageddon
grzess777a napisał/a:
Ile razy to jeszcze napiszesz ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów