Zawsze urwane w najlepszym momencie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Zawsze urwane w najlepszym momencie.
Pięknie się u arabusów pedofili uzbroili... u nas bida - stare volvo, cukierki... a tam tygrys i myk wyrywa dzieciaki i może z nimi spierdalać na chatę.
Właśnie dlatego ta Polska na którą wszyscy zrzędzą wcale nie jest taka zła.
Mam tego pecha, że cioteczna siostra była w związku z hindusem. Jak przyjechał z "rodziną" to było to 5 braci i ojciec. Zapytany "gdzie kobiety" - zaczął tłumaczyć, że u nich to kasty są, a kobiety są gorsze. Podał przykład kiedy u jego sąsiada urodziła się córka to utopił dziecko w wiadrze bo to problem dla rodziny, z posagiem, z pechem i generalnie dyshonor dla rodziny. Jego rodzina jest dość zamożna, a u nich ścieki i śmieci wyrzuca się przeważnie za płot. Na ulicę.
I gówno-burzy o to tam nie ma...
"a u nas o małą pumę gównoburza była"
Właśnie dlatego ta Polska na którą wszyscy zrzędzą wcale nie jest taka zła.
Mam tego pecha, że cioteczna siostra była w związku z hindusem. Jak przyjechał z "rodziną" to było to 5 braci i ojciec. Zapytany "gdzie kobiety" - zaczął tłumaczyć, że u nich to kasty są, a kobiety są gorsze. Podał przykład kiedy u jego sąsiada urodziła się córka to utopił dziecko w wiadrze bo to problem dla rodziny, z posagiem, z pechem i generalnie dyshonor dla rodziny. Jego rodzina jest dość zamożna, a u nich ścieki i śmieci wyrzuca się przeważnie za płot. Na ulicę.
I gówno-burzy o to tam nie ma...
Lobo24 napisał/a:
zaczął tłumaczyć, że u nich to kasty są, a kobiety są gorsze. Podał przykład kiedy u jego sąsiada urodziła się córka to utopił dziecko w wiadrze bo to problem dla rodziny, z posagiem, z pechem i generalnie dyshonor dla rodziny
no to się zgadza . W Indiach na jedną kobietę przypada 3,5 mężczyzny . Stąd też problem z gwałtami na kilkuletnich dziewczynkach. Indie to kraj sprzeczności. Z jednej strony bieda i analfabetyzm 69% , z drugiej strony program kosmiczny i nuklearny , Z jednej strony kobiety są traktowane jak śmieci , ale z drugiej strony Indie mają największy procent kobiet zasiadających w rządzie i parlamencie na świecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów