Baba go wykończyła przez te 25 lat xD
Kolejna przestroga, żeby trzymać się od związków z daleka
Ona są jak j🤬e modliszki

Ona są jak j🤬e modliszki

Dwóch moich kolegów tak zmarło. Jeden 52 lata, a drugi 54 lata. Po prostu się przewrócili i już było po wszystkim z tego jeden rozmawiał uśmiechnięty z córką. Ten uśmiech pozostał mu na twarzy a serce już nie biło.
Myślałem, że będzie coś jak tabulistański taniec radości, ale też było nieźle
Burn! Loot! Murder!

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
kaziuzlasu napisał/a:
A to nie Oskarowa rola Janoszek?
Albo Carolajn Derpienskyyy
Cezzar napisał/a:
Baba go wykończyła przez te 25 lat xD
Ona są jak j🤬e modliszki
nawet jakby ją zejbał w dniu śluby i po 25 latach wyszedł i tak byłoby na marne..
Kot-Jinx napisał/a:
Albo Carolajn Derpienskyyy
Stanowski pięknie wygasił jedną i drugą atencjuszkę. Teraz będą za darmo musiały dupy dawać, bo inaczej nikt nie weźmie.
Kot-Jinx napisał/a:
Dwóch moich kolegów tak zmarło. Jeden 52 lata, a drugi 54 lata. Po prostu się przewrócili i już było po wszystkim z tego jeden rozmawiał uśmiechnięty z córką. Ten uśmiech pozostał mu na twarzy a serce już nie biło.
Mój znajomy też tak odszedł.
Wylew, tętniak lub niewiadomoco i nie zdążysz powiedzieć córce papa.
Chłop wziął i umarł? Nic bardziej mylnego. Zajrzałem w historię jego postów a tam: "pedalarz", "pedelarza", "pedalarzowi", "pedalarz",
"pedalarzu".
Zapracował na śmierć - godną upamiętnienia. Umarł na posterunku wierności swoim przekonaniom
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
"pedalarzu".
Zapracował na śmierć - godną upamiętnienia. Umarł na posterunku wierności swoim przekonaniom
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
lysymisio6969 napisał/a:
nawet jakby ją zejbał w dniu śluby i po 25 latach wyszedł i tak byłoby na marne..
Ale wiesz, że związek, czy jakieś inne chore małżeństwo jest dobrowolne? I mądry człowiek się nie pcha tam gdzie prędzej czy później oberwie xD Ja np nie zamierzam się wiązać z babą, co gwarantuje mi spokojne i poukładane życie bez dram, rozwodów, podziałów majątków itd..
Może na stare lata będę płakał, ale k🤬a w ferrari bo kaszojadów tez nie zamierzam mieć