Fragment wykładu Michalkiewicza. W swoim sarkastycznym przedstawia funkcjonowanie PO ;D, warto obejrzeć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o widzę, że ~Angel znowu wywala temat w którym ktoś nie zgadza się z jedynie słuszną linią partii.
yaya923 napisał/a:
szkoda, bo na głównej widze dużo filmików o tematyce politytcznej.
Fajna wyliczanka Angel
A co do polityki to szkoda, bo jakby nie patrzeć dzisiaj jest ona subtelnie sadystyczna, a przez takie tematy jak ten ludzie mają okazje się trochę poduczyć i poznać ludzi, którzy głoszą różne, wartościowe poglądy.
Niestety nie mogę wrzucić kolejnej wypowiedzi ponieważ jest już w serwisie, więc dam linka do mojego starego tematu, który niestety wylądował w sucharach, a również nawiązuje tematu. Jeżeli kogoś zainteresował ten temat to proszę oglądnąć wideo w linku poniżej.
sadistic.pl/stanislaw-michalkiewicz-o-politycznej-stronie-kryzysu-vt132609.htm
Ludzie ten temat nie powinien być w sucharach!, wręcz przeciwnie. Ja rozumie, że można bać się o niechciane samobójstwo ale bez jaj. PIWO LECI! NA GŁÓWNĄ! Film co ma ponad 40 piw w sucharach?, żenada.
Arashel napisał/a:
Czyli co...? W imię jakieś jebanej jedności mamy wszyscy pozwalać się robić w chuja?
I jakoś żadnego nie przegrał. Więc wychodzi na to że jednak jego wywody mają dość spore obiektywne i prawdziwe zaplecze.
Wiesz że KUL od dawna jest jedyną uczelnią którą ręce władzy nie sięgają? To źle że uczysz się tego co jest prawdą a nie tego co poseł Biedroń zdecydował?
Za zaliczenie? On nie jest wykladowcą tam...
Ale namieszales. Wykladowca KUL? A jednak zgadlem bez ogladania. Nie komentuje. Debile.
To raczej ty tutaj piszesz coś co niby brzmi po polsku ale nie ma sensu w języku polskim żadnego...
Arashel napisał/a:
To raczej ty tutaj piszesz coś co niby brzmi po polsku ale nie ma sensu w języku polskim żadnego...
Dobra dobra. Wracaj do swoich Atomowek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów