📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ja tak ostatnio miałem jak w upalny dzień zjadłem sałatkę z jajkiem, 2 serki homogenizowane i eklerkę a wszystko popiłem colą.
Lobo24 napisał/a:
Ja tak ostatnio miałem jak w upalny dzień zjadłem sałatkę z jajkiem, 2 serki homogenizowane i eklerkę a wszystko popiłem colą.
Sałatka musiała być nieświeża. Albo cola podróbka.
A większość bab mając rączkę do trzymania się na jakiejś linie nie potrafi utrzymać nawet swojego ciężaru (np przy skokach do wody z liny).
Tu mają większe ciśnienie
pr3dator napisał/a:
Dzieci w afryce by się zesrały widząc tyle wody
Jeszcze żeby miały czym się zesrać...
idealny film kończy się tak :
gość spada na ziemię,a strumień wody dosłownie wymywa i wyrywa gałki oczne z oczodołów.
facet zostaje niewidomy do końca życia.
kurtyna opada.
gość spada na ziemię,a strumień wody dosłownie wymywa i wyrywa gałki oczne z oczodołów.
facet zostaje niewidomy do końca życia.
kurtyna opada.
Mogliby to zacząć organizować w ramach naszych OSP... i na takiej rozrywce zarabiać na rzecz biedniutkich budżetów remiz.
Dobry materiał na puszczanie we Włoszech huehue niech się woda leje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów