📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ani gołych cycków, ani krwi..
I co... to kurwa wszystko? Naprawdę oglądając takie gówno pomyślałeś sobie: cóż za fantastyczny materiał, muszę podzielić się nim z innymi! [?]
ta jedna kurewka, która wpadła do wody chyba miała szczęście, że ją prąd nie jebnął, bo lapek jak widzę podłączony.
Policeman napisał/a:
I co... to kurwa wszystko? Naprawdę oglądając takie gówno pomyślałeś sobie: cóż za fantastyczny materiał, muszę podzielić się nim z innymi! [?]
Lepsze takie filmy, niż jakieś gejoszki pod jajko zapinające się
Ehh szkoda, że laptop nie był podłączony do kontaktu ( Kurwa boże czemu
Policeman napisał/a:
Dość ciekawy materiał, z tego względu, że zamiast wyciągnąć kumpelę, wyciąga najpierw laptoka...
hardowski napisał/a:
Dość ciekawy materiał, z tego względu, że zamiast wyciągnąć kumpelę, wyciąga najpierw laptoka...
wyobraź sobie, że kurewka potrafi wyjść z basenu, a laptop, choćby nie wiem jak kurewski, z basenu nie wyjdzie.
dwie szmaty zarabiające na obnażaniu. Taki rozszerzony o internet klub z rozebranymi babami...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów