📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dawno nie widziałem nic tak dobrego Cały kanał akuratny i niebandycki, podziękował.
O kurwa. Moja mała chrześnica jest fanką tego gówna, ale tej wersji jeszcze nie widziała. Ostatnio często nas odwiedza i oczywiście muszę oglądać z nią te mózgotrzepy. Chyba puszczę jej to przez blueetooth na tv. Powinno ją wyleczyć
Dawno nie widziałem nic tak dobrego Cały kanał akuratny i niebandycki, podziękował.
Obejrzalem kilka dzisiaj,świnka najlepsza.
Masz coś o ruchaniu?
Ale się roztył jebany
Tak mnie się przypomniały czasy jak dziadek cążkami opierdalał kły prosiakom. A weterynarz kastrował na żywca osobniki płci męskiej aby nie zasmierdziały się za małego można było je odpierdolic do żeźni. ##Wszystkie błędy zamierzone##
Aaa jeszcze jedno... jak dla lochy coś odjebało to wpierdalała na żywca swoje potomstwo. Nie... nie jestem poligon, nie... Nie będę kontynuował jego drogi szchitz fu...
Aaa jeszcze jedno... jak dla lochy coś odjebało to wpierdalała na żywca swoje potomstwo. Nie... nie jestem poligon, nie... Nie będę kontynuował jego drogi szchitz fu...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów