Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też tak spędziłem sylwestra. Profit? Nie pokłóciłem się ludźmi na których i tak mam na co dzień wyjebane, nie straciłem czasu, kasy, nie najebałem się jak świnia, nie miałem kaca ani nie rzygałem. Nie musiałem nikomu nic w socjalach udowadniać. Wstałem rano mając cały dzień przed sobą. Dzień jak co dzień, tylko się rok w telefonie i komputerze zmienił.
Spędzileś tak sylwestra dlatego, że nie masz znajomych, nikt cię nie lubi I prowadzisz chujowe życie
Miałem kilka opcji, by spędzić Sylwestra poza domem. Na życie nie narzekam, na brak znajomych (podkreślam - znajomych) też nie, bo tych mam na pęczki w pracy czy na uczelni. Jakbym miał chujowe życie i każdy miałby mnie w dupie, to bym nie wspominał, że spędziłem Sylwestra w domu by się tu nie kompromitować. Ale dopisuj sobie dalej, chętnie poczytam .
Miałem kilka opcji, by spędzić Sylwestra poza domem. Na życie nie narzekam, na brak znajomych (podkreślam - znajomych) też nie, bo tych mam na pęczki w pracy czy na uczelni. Jakbym miał chujowe życie i każdy miałby mnie w dupie, to bym nie wspominał, że spędziłem Sylwestra w domu by się tu nie kompromitować. Ale dopisuj sobie dalej, chętnie poczytam .
No to gratuluję ! I wszystkiego dobrego na Nowy Rok
Ja niestety muszę płacić za to, żeby ktoś zemna spędził czas. Ostatnio nawet dziwka odmówiła mi towarzystwa
a 1.01 jest obrzezanie ,,, Jezusa...
a zrobili nowy rok ...
z 25 zrobili tzw. Boże Narodzenie,,,
dla każdego było by bardziej na miejscu świętować własne urodziny albo urodziny swoich rodziców...
Czyli jesteś smutnym nudnym łbem
Czyli jesteś smutnym nudnym łbem
Nie, po prostu nie miałem ochoty na siedzenie całą noc. Ty też zawsze i na wszystko masz ochotę?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów