3
2
1
Za chwile wysryw wszelkiej maści bambinistów.
Jedni się spłaczą o łowieczkę a inni się spłaczą ło szakalka że tylko chciał żyć i nic złego nie zrobił.
Ja obie te strony pogodzę.
C🤬j wam w dupe j🤬i bambiniści !
Tydzień byście nie jedli to wp🤬liliście wszystko co się rusza ! Ot co !
I skończył by się pedalskie wegetarianizm i j🤬y bambinizm !
2
1
Za chwile wysryw wszelkiej maści bambinistów.
Jedni się spłaczą o łowieczkę a inni się spłaczą ło szakalka że tylko chciał żyć i nic złego nie zrobił.
Ja obie te strony pogodzę.
C🤬j wam w dupe j🤬i bambiniści !
Tydzień byście nie jedli to wp🤬liliście wszystko co się rusza ! Ot co !
I skończył by się pedalskie wegetarianizm i j🤬y bambinizm !
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.

up
Żadnego wysypu bambinistów nie będzie, bo raz, że to Sadistic, a dwa - nawet miłośnicy zwierzaczków zrozumieją, że facet tylko bronił swoją owcę i nie zabił tego szakala z czystego sk🤬ysyństwa.
Żadnego wysypu bambinistów nie będzie, bo raz, że to Sadistic, a dwa - nawet miłośnicy zwierzaczków zrozumieją, że facet tylko bronił swoją owcę i nie zabił tego szakala z czystego sk🤬ysyństwa.
psotny_fiutek napisał/a:
Za chwile wysryw
I jesteś w tym pierwszy.
;>
HardyTwardy napisał/a:
Żadnego wysypu bambinistów nie będzie, bo raz, że to Sadistic
buhahahah toś tu mało widział jeszcze albo komentarzy nie czytasz.
SkoPio1 napisał/a:
I jesteś w tym pierwszy.
;>
Staram się

podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
arcan86 napisał/a:
Ładny i czysty strzał. Gość zachował zimną krew.
A jaką miał zachować? Pewnie zaj🤬 setki tych szakali... tylko w naszym zaściankowym państwie z kartonu nie można bronić swojej zwierzyny przed drapieżnikami...
Miło, że poczekał aż owca zejdzie z linii strzału na wypadek gdyby kulka nie została w kojocie. Dobry gospodarz
Virs napisał/a:
A jaką miał zachować? Pewnie zaj🤬 setki tych szakali... tylko w naszym zaściankowym państwie z kartonu nie można bronić swojej zwierzyny przed drapieżnikami...
Jedź do kacapów to sobie do woli postrzegasz do ukrów.
Smalec z szakala to jest to. Najlepszy na stany zapalne stawów i mięśni.