Oho, kolejny co mu się do chomika nie zmieścił, więc mu dyga, jak wąż go oplata i połyka. Dla dopełnienia obrazu wrzuć jeszcze na harda jakieś długopisy w prąciu i może jak sobie tego węża wpuszczasz przez rurę od odkurzacza razem z chomikiem. Wtedy dostaniesz ode mnie piwo

Caramon napisał/a:
Oho, kolejny co mu się do chomika nie zmieścił, więc mu dyga, jak wąż go oplata i połyka. Dla dopełnienia obrazu wrzuć jeszcze na harda jakieś długopisy w prąciu i może jak sobie tego węża wpuszczasz przez rurę od odkurzacza razem z chomikiem. Wtedy dostaniesz ode mnie piwo
![]()
Jebie mnie twoje piwo

Zlot miłośników zwierząt w komentach bedzie.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Nie mogę dać piwa bo węże lubię tylko jako buty a kawie domowe są fajne.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
W Peru je chociaż smażą
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Miałem taką samą kawię. Szkoda dobrego mięsa.
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.

A mnie twój bezużyteczny gad, podobnie jak twoja bezużyteczna osoba

Caramon napisał/a:
Kiedy ja nie mam gadaA mnie twój bezużyteczny gad, podobnie jak twoja bezużyteczna osoba
![]()

Niech twój pyton zadrze z tym gościem
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.