Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W ogromnym uproszczeniu - w ciągu dnia możesz jechać 9 godzin, a pracować 13h. 2x w tygodniu możesz jechać 10h i 3x w tygodniu czas pracy wynosić może 15h. Po autostradzie w świetle prawa jechać możesz z prędkością 80km/h. Większość ciężarówek ma kaganiec fabrycznie na 85km/h, ale sporo ciężarówke jedzie powyżej 85km/h. Przy 91 km/h ciężarówka sygnalizuje, że przekraczasz prędkość. 80km/h jadą przeważnie p🤬dy albo kierowcy z ADRami typu paliwo lotnicze, benzyna, diesel. większość jedzie 85-90km/h. Mając czas jazdy 10h i jadąc przepisowo 80km/h kierowca ciężarówki jest o 90 kilometrów w plecy, czyli jest w plecy o 1h i 20 minut jazdy. W tygodniu daje to: 7*90+180(wynikające z 2 dni po 10h jazdy). Nie wyprzedzając, tylko jadąc przepisowo tygodniowo jesteś w plecy o 810 km. Jest to cały dzień jazdy pod warunkiem, że jedziesz na odcięciu bez korków, czyli całą noc i wczesnym rankiem. Dlatego wyprzedałem, wyprzedzam i wyprzedzać będę swoim TIRem , a jak w osobówkach macie jakiś problem to mam rozwiązanie. Załóżcie przełomowy biznes jak Inpost w 2007, PayPala w 2002, stwórzcie konkurencję dla Bitcoina, prostą i wciągającą grę jak Minecraft, albo bądźcie tym 1 z 16.000.0000 szczęśliwcóc, co wygrają ze 30 milionów w lotka. Jak już będziecie milionerami albo miliarderami, kupcie sobie samoloty i wtedy będzie p🤬lić butloszczochów w TIRach oraz zjebów robiących korki przy wypadkach "bo on chciał tylko popatrzeć".
odważne słowa jak na kogoś, kto myje się raz w tygodniu i szcza do baniaku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie