📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Co się stało? Ruska huta zakończyła działalność, a mnie paznokieć z palca zszedł.
To Kacaplandia, więc ważne że jebło, powód mało istotny.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
smc napisał/a:
Przetapiają uszk9dzone czołgi.
Razem z amunicją
i zużytymi mobikami w środku
W wsadzie było chyba trochę wody.
W tej temperaturze błyskawicznie wodòr powstaje z wody,i bum?
Geraldinio napisał/a:
To Kacaplandia, więc ważne że jebło, powód mało istotny.
A zdajesz sobie sprawę że ta stal wielce prawdopodobnie pojedzie do Europy , podobnie jak ropa, gaz? Wielkie mi embarga po nakładali na Rosję niby tak? Na Rosję czy na obywateli? Bo interesy robią z ruskimi dalej i jak pączki w maśle opływają w luksusy Ci co mają opływać.
andrzejrobert75 napisał/a:
W tej temperaturze błyskawicznie wodòr powstaje z wody,i bum?
Nie, tak szybko paruje, że bum.
Ktoś to kamerował specjalnie, więc chyba wiedział, że się coś odjebie
PentagramOdDiabła napisał/a:
A zdajesz sobie sprawę że ta stal wielce prawdopodobnie pojedzie do Europy , podobnie jak ropa, gaz? Wielkie mi embarga po nakładali na Rosję niby tak? Na Rosję czy na obywateli? Bo interesy robią z ruskimi dalej i jak pączki w maśle opływają w luksusy Ci co mają opływać.
No i kolejna onuca, skąd tu taki wysyp ostatnio, więcej kopiejek zaczęli płacić za posta?
Europa przetrwa bez ruskiej stali, ruskie z powyjebywanymi w kosmos wszystkimi hutami już nie. Cofną się do średniowiecza.
W sensie, ta reszta, która zdążyła się trochę ucywilizować, bo większość nigdy z tego średniowiecza nie wyszła.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów