📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
🔥
Pijany grubas
- teraz popularne
🔥
Lekcja wychowawcza
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupia prowokująca ukraińska kurwa...
Bliżej mu do brazylijskiego rezusa, niż cywilizowanego człowieka...
no pewnie ten zdenerwowany chłopina wolałby ruski mir....no ale cóz kwestia wyboru.....
Niby człowiek dorosły, a nie wiadomo co w takiej sytuacji robić. Na jednym ringu "złotówa" oraz roszczeniowa głupia pinda. . lJednymi i drugimi typami osób gardzę.
Tradycyjnie wyczuwam tu sporą ilość komentarzy, że ukry na front i inne bzdetne nicniewnoszące dysputy.
Życzę ukraincoom z całego serca aby pokonali w tej wojnie drugą armię świata czyli władka putlera
A potem niech wszyscy wypierdalają z naszego kraju odbudowywać swój
Wiem tak się nie stanie ale marzyć każdy może! co nie?
A potem niech wszyscy wypierdalają z naszego kraju odbudowywać swój
Wiem tak się nie stanie ale marzyć każdy może! co nie?
Też mnie wkurwiaja te ukraińskie szmaty chodzą po ulicach jak u siebie
robi1232 napisał/a:
no pewnie ten zdenerwowany chłopina wolałby ruski mir....no ale cóz kwestia wyboru.....
Roskosmos napisał/a:
Tradycyjnie wyczuwam tu sporą ilość komentarzy, że ukry na front i inne bzdetne nicniewnoszące dysputy.
Czyli ukr w Polsce może robić wszystko, zachowywać się jak chce, np. blokując wyjazd kilku/kilkunastu samochodom.
I to jest dobre !!!! według tych dwóch ukrofilów powyżej! To jest kurwa dobre !!!
A każdy kto się z tym nie zgadza że ukrince wolno ten ,, woli ruski mir '' i że krytykowanie jej to ,, bzdetne nicniewnoszące dysputy. ''
Co z was za ludzie ukrofile pierdolone ? Macie wy w ogóle jakąś ludzką godność ? Bronicie ukrów zawsze! Nawet jak odpierdalają krzywe akcje, tak jak tutaj.
ha tfu na ryj każdemu ukrofilowi w Polsce ! Już tylko pięty wam wystają !
Gość jebnięty, nie panuje nad sobą, ale kobieta też nie lepsza, bo go wyczuła i prowokuje żeby mieć materiał.
Oboje równo pojebani i Ukraina nie ma tu nic do rzeczy.
Co do szlabanów, ogólnie pojebane są te systemy. Sam nieraz zaciąłem się na różnych lotniskach bo ktoś przede mną za długo stał i przekroczyłem czas, albo superinteligently i zajebiście nowoczesny system źle odczytał moje numery. Spoko, jeśli przy szlabanie da się zapłacić kartą, ale bywa, że trzeba włączyć awaryjki i zapierdalać do maszyny. A weź tu się skontaktuj z obsługą. Albo czekasz pięć minut aż ktoś raczy odpowiedzieć, albo nie odpowiada wcale.
Więc zamiast się wkurwiać, gość powinien pomóc.
Oboje równo pojebani i Ukraina nie ma tu nic do rzeczy.
Co do szlabanów, ogólnie pojebane są te systemy. Sam nieraz zaciąłem się na różnych lotniskach bo ktoś przede mną za długo stał i przekroczyłem czas, albo superinteligently i zajebiście nowoczesny system źle odczytał moje numery. Spoko, jeśli przy szlabanie da się zapłacić kartą, ale bywa, że trzeba włączyć awaryjki i zapierdalać do maszyny. A weź tu się skontaktuj z obsługą. Albo czekasz pięć minut aż ktoś raczy odpowiedzieć, albo nie odpowiada wcale.
Więc zamiast się wkurwiać, gość powinien pomóc.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
ha tfu na ryj każdemu ukrofilowi w Polsce ! Już tylko pięty wam wystają !
Weź sobie strzep, to ci napięcie zejdzie.
A co, jeśli to putinowska kurwa, która robi materiał żeby cię sprowokować i wkurwić? Albo w innym celu, bo po co mówi po angielsku, dla kogo to nagrywa?
To ci do głowy nie przyszło. A powinno.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Weź sobie strzep, to ci napięcie zejdzie.
A co, jeśli to putinowska kurwa, która robi materiał żeby cię sprowokować i wkurwić? Albo w innym celu, bo po co mówi po angielsku, dla kogo to nagrywa?
To ci do głowy nie przyszło. A powinno.
tak na specjalny osobisty rozkaz samego fiutina to nagrywa ... bo umie po angielsku...
tak tak, zważywszy ilu jest rusków Polsce a ilu ukrów, nie możesz się mylić.....
A tak poważnie. To też jest znamienne u ukrofilów. Że jak już się nie da wybronić zachowania swoich idoli - ukrów, to wtedy czarodziejskim sposobem w ich narracji, każdy ukra zmienia się w ruska...
No bo jak to ? Tak zachowywać się może tylko ruska kurwa ! wszak żaden ukr by tak się nie zachował nigdy... buhahahahah żałosne...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów