Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ulice puste, większość ludzi w pracy a dwudziestopięciolatek o mózgu dziesięciolatka rozbija se ryj bo tylko tyle w życiu potrafi
Po co ma pracować, ma pewnie inne walory i utrzymuje go partner sadysta-obserwator, operator kamery.
Tak mógłby jechać do skejt parku ale spojrzmy na to z drugiej strony: obciągnelibyście niemytą krótką lache kierowcy bmw za przejażdżkę po mieście... dlaczego po mieście a nie po torze tak jak należy zapyta 1 na tysiąc? Bo na tor żadnego z tych kurew nie stać (jak i na paliwko stąd memy o notorycznej rezerwie w baku tych aut

Jakim trzeba być dnem i kanapową grubą dupą żeby się podniecać kiedy ktoś upadnie uprawiając sport 🤦🏻♂️
Tak mógłby jechać do skejt parku ale spojrzmy na to z drugiej strony: obciągnelibyście niemytą krótką lache kierowcy bmw za przejażdżkę po mieście bo na tor żadnego nie stać (jak i na paliwko stąd memy o notorycznej rezerwie w baku tych aut )...
Przyszedł pan maruda niszczyciel dobrej zabawy.
Ulice puste, większość ludzi w pracy a dwudziestopięciolatek o mózgu dziesięciolatka rozbija se ryj bo tylko tyle w życiu potrafi
Uwielbiam to p🤬lenie o siedzeniu w pracy. To już k🤬a urlopu nie można mieć, podczas którego wolny człowiek może spędzić go po swojemu? Nie odnoszę się nawet już do tego filmu tylko ogólnie do tego frazesu.
Uwielbiam to p🤬lenie o siedzeniu w pracy. To już k🤬a urlopu nie można mieć, podczas którego wolny człowiek może spędzić go po swojemu? Nie odnoszę się nawet już do tego filmu tylko ogólnie do tego frazesu.
Powiem jak twoj stary "NIe mozna. Ty caly czas na urlopie. Szukaj pracy i won na swoje. Haslo dnia: P-R-A-C-A" XD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie