📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:19

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już mniejsza o to, że ma jajca, aż przez gacie widać że to chodząca choroba weneryczna
Słuchaj Kubuś, a może pojedziemy na wakacje razem, do Tajlandii. Pojedziemy tam, por🤬amy dupeczki, takie fajne, z siusiaczkami, zobaczysz zajebiście będzie
Dziewczynki z siusiaczkami, one dobre są, mówię ci, najlepsze!

Taka ci tajka co z(nosi) złote jajka
[ Dodano: 2025-04-15, 16:13 ]
A co to za Tajka która jest bez jajka
[ Dodano: 2025-04-15, 16:13 ]
A co to za Tajka która jest bez jajka
JoSeed napisał/a:
Hehe, Tajka - niespodziewajka... 😁
Może to wyjątkowo duże hemoroidy...
KremufkowyPotwor napisał/a:
Słuchaj Kubuś, a może pojedziemy na wakacje razem, do Tajlandii. Pojedziemy tam, por🤬amy dupeczki, takie fajne, z siusiaczkami, zobaczysz zajebiście będzie
Po dłuższym pobycie w więzieniu zmienił mu się obszar zainteresowań.
Polecam spojrzeć na miniaturkę jakie bary ma, to jedna z rzeczy dzięki którym można rozpoznać że to koleś.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie