Brawo!!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:29
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
Brawo!!!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
@up
Łap chłopaku piwko bo rzeczesz dobrze. Serwer Sadola coraz gorzej sobie radzi z natłokiem jak to mówicie "gimbusów'' a i w Twojej wypowiedzi dużo racji. Więcej pokory !!
Łap chłopaku piwko bo rzeczesz dobrze. Serwer Sadola coraz gorzej sobie radzi z natłokiem jak to mówicie "gimbusów'' a i w Twojej wypowiedzi dużo racji. Więcej pokory !!
@up Massivee
Masz racje ja tez nie smieje sie z ludzi ktorym nie wyszlo ale prawda jest taka ze wiekszosci to po prostu nie chcialo szukac pracy albo wogole pracowac woleli isc po zapomoge i na tanie wino i fajki starczy wiec powiedz mi jakim prawem mamy nie smiac sie z ludzi ktorzy sami wybrali sobie taki los ?? Co to kurwa ma byc strona caritasu ze mamy sie z nich nie smiac czy co ?? To jest sadol tu ludzie smieja sie z kazdego i przy kazdej okazji a wiekszosc gimbusow z sadola skonczy jako porzadnu menel tak wiec czym sie przejmowac ?? Rozumiem ktos mial wypadek, lub inne zdarzenie losowe pozbawilo go zdrowia, majatku albo mozliwosci godnego zapracowania wtedy to jest inna sprawa ale jak widze menela itp to czemum mam sie z niego nie smiac przeciez nikt sie zulem nie rodzi kazdy decyduje o swoim losie wiec ja uwazam ze smiac sie moge z takich ludzi jak ta pani na filmiku
Masz racje ja tez nie smieje sie z ludzi ktorym nie wyszlo ale prawda jest taka ze wiekszosci to po prostu nie chcialo szukac pracy albo wogole pracowac woleli isc po zapomoge i na tanie wino i fajki starczy wiec powiedz mi jakim prawem mamy nie smiac sie z ludzi ktorzy sami wybrali sobie taki los ?? Co to kurwa ma byc strona caritasu ze mamy sie z nich nie smiac czy co ?? To jest sadol tu ludzie smieja sie z kazdego i przy kazdej okazji a wiekszosc gimbusow z sadola skonczy jako porzadnu menel tak wiec czym sie przejmowac ?? Rozumiem ktos mial wypadek, lub inne zdarzenie losowe pozbawilo go zdrowia, majatku albo mozliwosci godnego zapracowania wtedy to jest inna sprawa ale jak widze menela itp to czemum mam sie z niego nie smiac przeciez nikt sie zulem nie rodzi kazdy decyduje o swoim losie wiec ja uwazam ze smiac sie moge z takich ludzi jak ta pani na filmiku
Napisałbym " ,,,,,,,,,, masz tu parę przecinków", ale to juz jest przereklamowane.
Już wiadomo, kto śpiewał piosenkę "Kiedym miała lat pietnaście..."
@Massivee
Jeśli nie lubisz śmiać się z ludzi, którym nie wyszło, nie mam pojęcia co Ty robisz na tym portalu. W sadolu właśnie o to chodzi
A filmiki rzeczywiście wkurwić potrafią ostro
Jeśli nie lubisz śmiać się z ludzi, którym nie wyszło, nie mam pojęcia co Ty robisz na tym portalu. W sadolu właśnie o to chodzi
@Massive Zgadzam się z malarzem, to jest sadistic, jak nie odpowiada ci nabijanie się z innych to unikaj ten portal szerokim łukiem, zresztą takie rozczulanie się jest ostro w stylu gimbusów.
malarz666 napisał/a:
@Massivee
W Sadolu chodzi o to, a żeby... tralala. (Masz rację).
Ale kurwa ? Z rodaków ? Śmiać się, na razie ich mało ale życzę, a żebyś nie trafił do ich grona. Bo fakt faktem, chociaż Mam wyższe. Boję się że dzisiejsze rządy mogą sprawić że i Ja i Ty i Każdy, będzie szczapiał winiacza. A gówniarze z bogatych rodzin będą robić filmiki. Przestań głosować na propagandę. Zagłosuj na jakąkolwiek inną partię niż PO czy PIS. I Chuj.
Turek. napisał/a:
@Massive Zgadzam się z malarzem, to jest sadistic, jak nie odpowiada ci nabijanie się z innych to unikaj ten portal szerokim łukiem, zresztą takie rozczulanie się jest ostro w stylu gimbusów.
Naucz się udzielać samodzielnie, a nie popieraj innych. Gimbusie nazywający innych gimbusami.
Spierdalaj.
Najebałem Się i CHUJ!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów