📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Łamie spróchniałe drzewa, rzeczywiście ''Real sadist''
niech to zobaczy gajowy Borucha to nie będzie im tak wesoło..
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Green Peace już namierza jego IP
Na początku chciał zrobić leśny striptiz, ale drzewo pokrzyżowało mu plany i postanowił się zemścić na jego rówieśnikach. Jedyny sensowny scenariusz, jaki mi w tej chwili przychodzi do łba.
" Dzień dobry! Straż leśna się kłania, 500 zł mandatu za niszczenie drzew i dodatkowe 700 zł za bezgraniczną głupotę"
ciekawe czy grzyby też tak kurwa zbiera...
Fortes soli, fortiores una.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów