📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:53

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak można tak alko marnować? Jak się nie umie pić to się nie pije hehe
Kurwa, ile musiała w siebie wlać, żeby był taki efekt.....Nienażarta świnia.
świnka się przejadła
psyhepl napisał/a:
Jak można tak alko marnować? Jak się nie umie pić to się nie pije hehe
A kto powiedział, że alkohol który zwrócisz nadal nie nadaje się do konsumpcji? W tym wypadku, to Ty marnujesz alkohol, który teraz leży na ziemi, nieprawdaż?
ActAnonymous napisał/a:
A kto powiedział, że alkohol który zwrócisz nadal nie nadaje się do konsumpcji? W tym wypadku, to Ty marnujesz alkohol, który teraz leży na ziemi, nieprawdaż?
Piwo za to, że napisałeś "ziemi" przez jedno "i", bo widzę, że panuje na tej stronie plaga pisania słowa "ziemii" 👍
A kto pijąc alko nie rzygał niech się powiesi, mało hardkorowe, nic co luidzkie nie jest mi obce, tylko obsrńce się z tego cieszą, kto nie ma konta to smród, tylko prawdziwi sadole wchodzą na harda bo to tu syf jest publikowany głównej ha tfuuu, Dołącz do ELITY I SPOMÓŹ SADOLA I JEGO ADMINISTACJĘ KTÓRZY MARSZCZĄ FREDA NA HARD DZIALE Z FEKALIAMI .
trzeba za młodu trochę porzygać aby potem znać swoje limity

podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
Ktoś żyga - ale zajebiste muszę to wrzucić na sadistica
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Ta jebana locha to chyba całą beczke alko pochłonęła... razem z beczką
Z pustego to podobno nawet Salomon nie naleje... No cóż, tu było z czego lać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów