📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jak by byli czarni to przeszła by bez problemu, a jak by to było dwóch czarnych gejów to Oscar za najlepszą animacje murowany.
czego sie spodziewasz po spierdolinach, ktore nie mają dostępu do morza a witają sie : AHOJ! hue hue hue
Heh Galileo dla dzieci
Do dzisiaj puszczałem dzieciakom youtube kids, ale widzę że muszę sadistica odblokować.
To są Czesi. Im Państwo pozwala na więcej.
mało edukacyjne bo bimber się robi z wina ale pierw to wino musi sfermentować tu jest pominięta fermentacja wina
To nie jest bajka, to jest dokument.
Spokojnie jebani Lewacy w końcu się tym zajmą.
każdy na własne potrzeby może produkować bimber legalnie, to chyba jedyne rozsądne prawo które narzuciła nam ue
01Fx10 napisał/a:
mało edukacyjne bo bimber się robi z wina ale pierw to wino musi sfermentować tu jest pominięta fermentacja wina
co ty pierdolisz dzbanie za farmazony, idź lepiej pooglądaj tiktoka bo się zgubiłeś chyba
odcinka wcześniej nie widziałem, ale zazwyczaj wszystko polegało, jak można wszystko spierdolić... lecz w tym przypadku chyba można uznać, że tego spierdolić nie można, bo poza dziećmi jeszcze oglądają rodzice no i brakło porządnego intro
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów