📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak sie kończy wpierdalanie wszystkiego jak leci przez strażaków oknami... zabawę sobie znaleźli w imię wtórnego zagrożenia ogniem.
nie no prawilny shot-head łap pianę za nagranie momentu od babci z okna
Dom Zły.
Kogo jak kogo.
Ale strażaków to wy szanujcie.
Mam nadzieję że to zwykłe KO i zaraz wróci na służbę.
Zdrowia życzę.
Zdrowia życzę.
zwierzak30 napisał/a:
Kogo jak kogo.
Już ich tak nie gloryfikuj, scena z Backdraft;
Halman napisał/a:
Już ich tak nie gloryfikuj, scena z Backdraft;
Nie zesraj się. W stanach mają do tego pełne prawo, jak nie mogą przejechać, dojechać przez zastawiony pojazd na interwencje.
Qunda napisał/a:
Nie zesraj się. .
Daleko mi do zesrania się, jeszcze dalej do uwielbiania strażaków...
zwierzak30 napisał/a:
Kogo jak kogo.
Zdrowia życzę.
Policjanci codziennie ryzykują życie a nikt ich nie szanuje. Strażacy mają zazwyczaj tylko kilka niebezpiecznych akcji na rok.
luxpiotr napisał/a:
Policjanci codziennie ryzykują życie a nikt ich nie szanuje. Strażacy mają zazwyczaj tylko kilka niebezpiecznych akcji na rok.
bardzo tym życiem ryzykują. zwłaszcza w pełnym kordonie stojąc przeciwko nastoletnim "Julkom", albo pilnując budy jakiegoś kociegozoofila bardzo ryzykowne no w chuj
Widzisz oponka, jesteś zbyt niedojebany na umyśle, by zadać sobie minimum trudu i poszperać po necie, wiesz czemu nie wiesz nic o ryzyku służby? Bo media o tym milcza, to się nie sprzedaje. Całkiem niedawno akcja z wiochy, typ wezwał policję pod pretekstem włamania, skitral się za drzwiami i zajebał siekiera policjantce w dynks, która weszła jako pierwsza. Zakładając, że zdarzyliby go odjebac, media zrobiłby z tego narodową krucjatę, że psy zajebał dzielnego, chorego na umyśle człeka ala mendelejew stachowiak.
wazne ze miał kask!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów