📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
chorym napisał/a:
Gydby ustała na tym moście miałaby sto razy lepszy materiał
"Ustał wiatr, ustał deszcz, ja stanąłem i Ty też."
program III klasy podstawowej, polecam się zapoznać
~REsadER napisał/a:
"Ustał wiatr, ustał deszcz, ja stanąłem i Ty też."
program III klasy podstawowej, polecam się zapoznać
Dzięki mordo za porawienie, w sumie to nie musiałeś mnie tak publicznie ośmieszać z tą klasą podstawową... Znam ludzi co siedzą za granicą 3 lata i zapominają języka. Ja ponad połowe życia spędziłem po za granicami i myślę że nawet sobie daje radę... ale koniec końców musisz mi przyznać rację, że gdyby stanęła na moście materiał byłby lepszy? Pozdrawiam, albo nie, bez odbioru parówo
Drogi jak za rudej kurwy Tuska
chorym napisał/a:
Dzięki mordo za porawienie, w sumie to nie musiałeś mnie tak publicznie ośmieszać z tą klasą podstawową... Znam ludzi co siedzą za granicą 3 lata i zapominają języka. Ja ponad połowe życia spędziłem po za granicami i myślę że nawet sobie daje radę... ale koniec końców musisz mi przyznać rację, że gdyby stanęła na moście materiał byłby lepszy? Pozdrawiam, albo nie, bez odbioru parówo
przyznaję rację i ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów