📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:53

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haha, tego sie niespodziewalem
Gosc mu pokazywal w sumie, bardziej sie nie da, ale kazdy tam go olewal, jebane glaby, u nas ludzie sie w takich sytuacjach zatrzymuja.

bercisko napisał/a:
Klub czerwonych koszulek
Czerwony kapelusz jest zawsze podejrzany...
W tym wypadku koszulka 😏

Nie wiem co to za gówno-kraj... ale mnie rozpierdala, że goście widzą typa jak pokazuje, że mają się zatrzymać i chuj... nic sobie z tego nie robią, dalej na piździe do przodu....
popierdoleni są ci wszyscy kierowcy w azji i ameryce poludniowej. Zamiast sie zatrzymac to zapierdalaja jak by jutra mialo nie byc
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów