Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy został na tym ultra tolerancyjnym internecie jeszcze ktoś, kto uważa że taniec (bez towarzystwa kobiet) jest kwestia czysto pedalska? To jest sadistic, chce oglądać cycki i łamane kości a nie gości z parkinsonem. Autorze tematu, z całym szacunkiem ale wypierdalaj z pedalskimi wstawkami.
Powiedział co wiedział i dobrze powiedział !!!
Tak...widać ze słuchałeś moherowej muzyki i teraz jesteś potulnym ministrantem u księdza na plebani.
Świat się zmienia, każdy słucha to co chce. Gusta się zmieniają, podziwiam takich jak ci na filmiku, ze wolą spędzić dzień na dworze ćwicząc a nie siedząc przed kompem lub ćpając/pijąc na umór.
Twoja stara słucha moherowej muzyki. !
Co nie znaczy że jej nie szanuje, trzeba poznać człowieka żeby wydać na jego temat opinię. Rozumiem że każdy słucha tego co chce. Ale to 90% fanów techno i innych wyjebek ala hh, rap manieczki siedzi w pierdlu anie fani Toola (odsyłam na youtube). Rock zdrowa prawdziwa przedewszystkim muzyka.
Walnij na całą parę techno to wszyscy w bloku zdechną, dodaj trochę hip-hopu to Cię wywiozą do Woodstock'u.. Wyjdź z tym gównem, a ja popieram kolegę wyżej.. Techno - komputerowo robiona muza którą w stanie jest zrobić każdy, pomachać palcami po płycie czasem żeby efekt był fajny i jedziemy, wszystkie laski nasze! Hip-hop - komercyjne polskie gówno które dzisiaj nie mówi nam niczego poza tym jak wielce być dresem, jebać policję i niczego poza tym ciekawego nam nie mówi.. Wszystkie wasze Peje, jakieś Kalibery, Pezety i wszystkie inne gówno to walona komercja i tyle... Jedyne co jak dla człowieka który nałogowo słucha rocka, metalu itp. to dla mnie jest do słuchania O.S.T.R i Grupa Operacyjna (jedno i drugie nie pierdoli wiecznie jak to był w kiciu i się najebał czy jak to go policja złapała, czy też że jestem dresem mam wszystko w dupie możesz tarzać się w mojej kupie -.-) Tyle ode mnie, czekam na oponenta który odpowie coś sensownego a nie pierdolnie mi wiązankę że ja jestem pojebem czy nie wiadomo kim ze względu że nie słucham tego komercyjnego gówna >_<
Jesteś kretynem totalnym, laikiem i ignorantem. Albo jest jakiś inny skład o nazwie Kaliber(y) na polskiej scenie, albo właśnie wpierdoliłeś Kaliber 44 do jednego worka z Peją. To nie jest kurwa nawet sadyzm. To jest skrajnie nieuleczalne bezmózgowie.
Kiedy Kaliber był komercyjny? Może jeszcze Paktofonice przypniesz łatkę komercyjnych ścierw?
Wiesz o hip-hopie tyle, co Ci kurwa ksiądz na kolędzie opowiedział.
PS. Skoro tak łatwo robić techno i łapać na to laski, to zrób jakiś wyjebany kawałek i znajdź sobie dupę, co by Cię natemperowała i sprowadziła na ziemię.
Trzeba mieć nadzieję.
[ że coś z Ciebie będzie. ]
[ Komentarz dodany przez: ~: 2011-05-13, 10:47 ]
Iks de.
sadistic.pl/co-wkurwia-moderatora-vt58628.htm
Ja daje piwko, przynajmniej dzieciaki mają jakąś pasje zamiast siedzieć na dupie przed kompem wypisując jakie to wszystko jest pedalskie. I jestem ciekawy który z Was poświęcił by swój czas by nauczyć młodszego brata czegoś konstruktywnego
A że nie trafia to w moje gusta muzyczne/estetyczne? I chuj, nie musi przecież
Co nieco wiem, gdyż trochę w tym siedziałem.. Wybacz, nie słuchałem jakoś nałogowo Twojego Kaliber 44 (czy jak to tam idzie), słyszałem kilka i uwierz mi, że nic ciekawego to nie mówi.. Nie, PFK tu nie przypnę, bo mam szacunek do nich, tak jak do O.S.T.R i Grupy Operacyjnej. Twierdzę tak, bo gdy widzę bandę dresów którzy poza słowami "kurwa, ja pierdole" itp nie potrafią nic innego stwierdzić.. Ok, może Kaliber jest spoko, słyszałem kilka kawałków i nie przypadło mi to ani trochę, mój błąd sory, nie siedzę teraz w tym więc nie wiem jak to teraz jest w "wielkim świecie". Z tego hip-hopu co był kiedyś zrobiło się wielkie gówno i banda JP i nic więcej.. Z tego powodu nienawidzę czegoś takiego.. Vienio, Pele, O.S.T.R, PFK, Grupa Operacyjna, tyle ode mnie.
@avalanche
Nie mówię że akurat to jest techno, mówię ogólnie o tego typu muzyce. Sam słucham DnB i do tego nic nie mam, bo to ma jakieś zmiany i pierdolnięcie a nie smuty i w kółko jedna i ta sama nuta. Może nie wszyscy bo tego też nie stwierdzam, ale wielu tak ma :/ Może Tiestio przejdzie z kilkoma kawałkami, reszty nie komentuje :p
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów