18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:38
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hita24 2011-05-12, 23:43
nie bo mialem zabawki z drewna a nie internet
Zgłoś
dancio91 2011-05-12, 23:44
nie ma piwa za biebera po lewej
Zgłoś
Massivee 2011-05-13, 0:10 3
tauron napisał/a:

Czy został na tym ultra tolerancyjnym internecie jeszcze ktoś, kto uważa że taniec (bez towarzystwa kobiet) jest kwestia czysto pedalska? To jest sadistic, chce oglądać cycki i łamane kości a nie gości z parkinsonem. Autorze tematu, z całym szacunkiem ale wypierdalaj z pedalskimi wstawkami.

Powiedział co wiedział i dobrze powiedział !!!

Lew napisał/a:

Tak...widać ze słuchałeś moherowej muzyki i teraz jesteś potulnym ministrantem u księdza na plebani.

Świat się zmienia, każdy słucha to co chce. Gusta się zmieniają, podziwiam takich jak ci na filmiku, ze wolą spędzić dzień na dworze ćwicząc a nie siedząc przed kompem lub ćpając/pijąc na umór.

Twoja stara słucha moherowej muzyki. !
Co nie znaczy że jej nie szanuje, trzeba poznać człowieka żeby wydać na jego temat opinię. Rozumiem że każdy słucha tego co chce. Ale to 90% fanów techno i innych wyjebek ala hh, rap manieczki siedzi w pierdlu anie fani Toola (odsyłam na youtube). Rock zdrowa prawdziwa przedewszystkim muzyka.
Zgłoś
S................7 2011-05-13, 1:19
Walnij na całą parę techno to wszyscy w bloku zdechną, dodaj trochę hip-hopu to Cię wywiozą do Woodstock'u.. Wyjdź z tym gównem, a ja popieram kolegę wyżej.. Techno - komputerowo robiona muza którą w stanie jest zrobić każdy, pomachać palcami po płycie czasem żeby efekt był fajny i jedziemy, wszystkie laski nasze! Hip-hop - komercyjne polskie gówno które dzisiaj nie mówi nam niczego poza tym jak wielce być dresem, jebać policję i niczego poza tym ciekawego nam nie mówi.. Wszystkie wasze Peje, jakieś Kalibery, Pezety i wszystkie inne gówno to walona komercja i tyle... Jedyne co jak dla człowieka który nałogowo słucha rocka, metalu itp. to dla mnie jest do słuchania O.S.T.R i Grupa Operacyjna (jedno i drugie nie pierdoli wiecznie jak to był w kiciu i się najebał czy jak to go policja złapała, czy też że jestem dresem mam wszystko w dupie możesz tarzać się w mojej kupie -.-) Tyle ode mnie, czekam na oponenta który odpowie coś sensownego a nie pierdolnie mi wiązankę że ja jestem pojebem czy nie wiadomo kim ze względu że nie słucham tego komercyjnego gówna >_<
Zgłoś
vroniac 2011-05-13, 7:58
jesteś pojebem czy nie wiadomo kim ze względu , że nie słuchasz tego komercyjnego gówna ;d (piszesz masz)
Zgłoś
veno 2011-05-13, 8:05 3
Tytuł pioesnki :

Antoine Lavenant - I.M.A.L
Zgłoś
hov 2011-05-13, 10:33 4
Suchy1337 napisał/a:

Walnij na całą parę techno to wszyscy w bloku zdechną, dodaj trochę hip-hopu to Cię wywiozą do Woodstock'u.. Wyjdź z tym gównem, a ja popieram kolegę wyżej.. Techno - komputerowo robiona muza którą w stanie jest zrobić każdy, pomachać palcami po płycie czasem żeby efekt był fajny i jedziemy, wszystkie laski nasze! Hip-hop - komercyjne polskie gówno które dzisiaj nie mówi nam niczego poza tym jak wielce być dresem, jebać policję i niczego poza tym ciekawego nam nie mówi.. Wszystkie wasze Peje, jakieś Kalibery, Pezety i wszystkie inne gówno to walona komercja i tyle... Jedyne co jak dla człowieka który nałogowo słucha rocka, metalu itp. to dla mnie jest do słuchania O.S.T.R i Grupa Operacyjna (jedno i drugie nie pierdoli wiecznie jak to był w kiciu i się najebał czy jak to go policja złapała, czy też że jestem dresem mam wszystko w dupie możesz tarzać się w mojej kupie -.-) Tyle ode mnie, czekam na oponenta który odpowie coś sensownego a nie pierdolnie mi wiązankę że ja jestem pojebem czy nie wiadomo kim ze względu że nie słucham tego komercyjnego gówna >_<

Jesteś kretynem totalnym, laikiem i ignorantem. Albo jest jakiś inny skład o nazwie Kaliber(y) na polskiej scenie, albo właśnie wpierdoliłeś Kaliber 44 do jednego worka z Peją. To nie jest kurwa nawet sadyzm. To jest skrajnie nieuleczalne bezmózgowie.
Kiedy Kaliber był komercyjny? Może jeszcze Paktofonice przypniesz łatkę komercyjnych ścierw?
Wiesz o hip-hopie tyle, co Ci kurwa ksiądz na kolędzie opowiedział.

PS. Skoro tak łatwo robić techno i łapać na to laski, to zrób jakiś wyjebany kawałek i znajdź sobie dupę, co by Cię natemperowała i sprowadziła na ziemię.
Trzeba mieć nadzieję.

[ że coś z Ciebie będzie. ]
Zgłoś
iguana1117 2011-05-13, 10:41
1:18 bieber dostal kosza xD

[ Komentarz dodany przez: ~: 2011-05-13, 10:47 ]
Iks de.

sadistic.pl/co-wkurwia-moderatora-vt58628.htm
Zgłoś
Moneraz 2011-05-13, 11:43
Kurwa, ale się napinacie...

Ja daje piwko, przynajmniej dzieciaki mają jakąś pasje zamiast siedzieć na dupie przed kompem wypisując jakie to wszystko jest pedalskie. I jestem ciekawy który z Was poświęcił by swój czas by nauczyć młodszego brata czegoś konstruktywnego

A że nie trafia to w moje gusta muzyczne/estetyczne? I chuj, nie musi przecież
Zgłoś
C'est Ca 2011-05-13, 13:49
Nie, nie potrafilem, bo kurwa nie wiedzialem, co, to jest jumpstyle.
Zgłoś
avalanch 2011-05-13, 21:32
House/Electro debile koneseria jak trochę po łupie to od razu techno jak buczy to d'n'b we. dubstep trzeba się nauczyć rozróżniać rodzaje muzyki potem wypowiadać (i od razu uprzedzam fakt nie jestem ekspertem ale co nie co wiem) gimnazjum roczniki po roku 95 gówno wie a znawcy taka prawda i nie ma co tego ukrywać jak leciało prawdziwe techno na mtv albo viva to wy pewnie w planach nie byliście a teraz słuchacie firmy peji czy innych tym podobnych gówien i mały odskok typu umcy umcu to od razu techniawa i techno młoty zajmijcie się lekcjami i tym że oceny trzeba poprawiać bo koniec roku bliski a w ogóle to koko jumbo i do przodu.
Zgłoś
M................n 2011-05-13, 22:12
prawda prawdą, to jest kurwa sadistic. wkurwiają mnie już takie wstawki. Czarny humor to ma być? Może gdyby jeszcze sobie złamał dwie nogi i łapę było by git.
Zgłoś
DurAntch 2011-05-13, 22:14
Nic nadzwyczajnego w tym nie widzę po za tym że ja bym se gnaty połamał. I muzyka jakaś taka... nijaka. Bansowanie to jest to!! POGO KURWA!!
Zgłoś
S................7 2011-05-13, 22:27
@hov

Co nieco wiem, gdyż trochę w tym siedziałem.. Wybacz, nie słuchałem jakoś nałogowo Twojego Kaliber 44 (czy jak to tam idzie), słyszałem kilka i uwierz mi, że nic ciekawego to nie mówi.. Nie, PFK tu nie przypnę, bo mam szacunek do nich, tak jak do O.S.T.R i Grupy Operacyjnej. Twierdzę tak, bo gdy widzę bandę dresów którzy poza słowami "kurwa, ja pierdole" itp nie potrafią nic innego stwierdzić.. Ok, może Kaliber jest spoko, słyszałem kilka kawałków i nie przypadło mi to ani trochę, mój błąd sory, nie siedzę teraz w tym więc nie wiem jak to teraz jest w "wielkim świecie". Z tego hip-hopu co był kiedyś zrobiło się wielkie gówno i banda JP i nic więcej.. Z tego powodu nienawidzę czegoś takiego.. Vienio, Pele, O.S.T.R, PFK, Grupa Operacyjna, tyle ode mnie.

@avalanche

Nie mówię że akurat to jest techno, mówię ogólnie o tego typu muzyce. Sam słucham DnB i do tego nic nie mam, bo to ma jakieś zmiany i pierdolnięcie a nie smuty i w kółko jedna i ta sama nuta. Może nie wszyscy bo tego też nie stwierdzam, ale wielu tak ma :/ Może Tiestio przejdzie z kilkoma kawałkami, reszty nie komentuje :p
Zgłoś
enosyrob 2011-05-13, 22:44
kolejni kurwa z czyms co nazywaja tancem, dla mnei to wyglada jakby im sie szczac chcialo, a na dodatek w tle mozgojeby od ktorych srac sie chce...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem