Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BlckSn dobrze, wiemy już że ojciec który opuścił ciebie i twoją matkę jeździł motocyklami, wiemy że 'wujek' z którym potem chodziła był twoim pierwszym seksualnym partnerem i nawet ci się to spodobało dlatego tak zabolało cię gdy on też odszedł. Wiemy też że wszystkie dziewczyny rzucały cię dla motocyklistów a żona zdradzała ( i nadal zdradza)przez cały czas z jednym z członków gangu skuterowego a została z tobą tylko dlatego bo zaszła w ciąże i tamten gość ją spławił. Wiemy to wszystko i rozumiemy twój ból, ale daj już sobie spokój z tą niechęcią. Nie wszyscy motocykliści czy inni kierowcy jednośladów są złymi ludźmi, to zwyczajnie ty byłeś chujowym synem, potem kochankiem i chłopakiem. Pogódź się z tym i przestań ziać tak nienawiścią.
Nie transponuj swoich osobistych przeżyć na innych.
BlckSn, skończ waść, wstydu oszczędź.
Nawet poprawnie nie potrafisz tego cytatu użyć. Co skończyłeś, zawodówkę? Nie dość, że źle użyty, nie wiesz kto i kiedy go wypowiedział to jeszcze źle zacytowany.
Nawet poprawnie nie potrafisz tego cytatu użyć. Co skończyłeś, zawodówkę? Nie dość, że źle użyty, nie wiesz kto i kiedy go wypowiedział to jeszcze źle zacytowany.
Nie zgadłeś panie "internetowy napinacz". Poza tym, gdzie tutaj widzisz cytat? Jak pisałem, czekam na to, aż powiesz komuś tak w twarz, mam nadzieję że pochwalisz się mordą na hardzie wtedy
Nie zgadłeś panie "internetowy napinacz". Poza tym, gdzie tutaj widzisz cytat? Jak pisałem, czekam na to, aż powiesz komuś tak w twarz, mam nadzieję że pochwalisz się mordą na hardzie wtedy
Użyłeś "kończ waść, wstydu oszczędź" i nie wiesz, że to cytat z jednej z najważniejszych polskich książek? Powinni ci odebrać obywatelstwo za to pajacu bez szkoły.
Użyłeś "kończ waść, wstydu oszczędź" i nie wiesz, że to cytat z jednej z najważniejszych polskich książek? Powinni ci odebrać obywatelstwo za to pajacu bez szkoły.
Pajacu, napisałem "skończ waść..." widzisz różnicę? Poza tym, nie zacytowałem, tylko napisałem. Prosty przykład, moje nawiązanie do pierwszej mojej wypowiedzi jest cytatem.
P.S
Jestem technikiem analitykiem
Pajacu, napisałem "skończ waść..." widzisz różnicę? Poza tym, nie zacytowałem, tylko napisałem. Prosty przykład, moje nawiązanie do pierwszej mojej wypowiedzi jest cytatem.
P.S
Jestem technikiem analitykiem
Co nie zmienia faktu, że źle tego użyłeś i powinieneś zwracać kasę za edukację.
Co nie zmienia faktu, że źle tego użyłeś i powinieneś zwracać kasę za edukację.
Źle użyłem? Bo Ty tak twierdzisz? Boże, jaki niski jest Twój poziom
Źle użyłem? Bo Ty tak twierdzisz? Boże, jaki niski jest Twój poziom
Każdy wykształcony człowiek powie ci, że źle tego użyłeś i tuman jesteś. To tylko pokazuje, że byle obszczymur może mieć średnie, a tak naprawdę powinien skończyć podstawówkę i cegły nosić ewentualnie rowy i rzeki oczyszczać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów