Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2025-03-10, 20:14 ]
A może to są zawody kto mocniej zap🤬li? 🤔
Może i najlepsi w swoim sporcie nie są. Ale porównując ich zachowanie po upadkach do tych pedałów co kopią piłkę, to mi się kichy ze śmiechu skręcają.
Przecież to nie był żaden wyścig, tylko pokaz akrobacji ziemno-powietrznej.
[ Dodano 2025-03-10, 20:33 ]
Czekalem prawie minute, zeby cos sie odj🤬o i srogo sie rozczarowalem... Nuda! Do smieci!
To dlaczego sam nie wsiądziesz na taki p🤬dzik i nie pokażesz wszystkim widzom na miejscu i Sadolom w internetach jak finezyjnie potrafisz to zrobić?
Zajrzałem do Twojego profilu i teraz już rozumiem Twój komentarz.
Ty przecież jesteś już stary wyjadacz, który już wszystko widział, wszystko przeżył i wszystko wie, o czym ze zblazowana miną musi również świat poinformować, żeby wszyscy wiedzieli z kim mają do czynienia.
Teraz już wszyscy o tym wiemy!.
Przecież to nie był żaden wyścig, tylko pokaz akrobacji ziemno-powietrznej.
To dlaczego sam nie wsiądziesz na taki p🤬dzik i nie pokażesz wszystkim widzom na miejscu i Sadolom w internetach jak finezyjnie potrafisz to zrobić?
C🤬ja się na tym znam. Ale jeśli to pokaz to był to słaby pokaz.
C🤬ja się na tym znam. Ale jeśli to pokaz to był to słaby pokaz.
Nie wiem dlaczego fragment komentarza do "AlCapone" został przekopiowany w komentarz do Ciebie?
Ja tego nie zrobiłem, tylko Sadol. Może ktoś chce gównoburzę sprowokować?
Nie wiem dlaczego fragment komentarza do "AlCapone" został przekopiowany w komentarz do Ciebie?
Ja tego nie zrobiłem, tylko Sadol. Może ktoś chce gównoburzę sprowokować?
Ja na takie burze mam odpowiednio duży parasol.

Zajrzałem do Twojego profilu i teraz już rozumiem Twój komentarz.
Ty przecież jesteś już stary wyjadacz, który już wszystko widział, wszystko przeżył i wszystko wie, o czym ze zblazowana miną musi również świat poinformować, żeby wszyscy wiedzieli z kim mają do czynienia.
Teraz już wszyscy o tym wiemy!.
Zeby ocenic obraz, ze jest c🤬jowy nie musze byc malarzem.
Takie bzdety, to na jakiegos pudelka mozna wrzucac, a nie szanownym kolegom i kolezankom sadolom bezcenna minute zycia marnowac!
Zeby ocenic obraz, ze jest c🤬jowy nie musze byc malarzem.
Takie bzdety, to na jakiegos pudelka mozna wrzucac, a nie szanownym kolegom i kolezankom sadolom bezcenna minute zycia marnowac!
Szczawik, któremu się wydaje, że już jest dorosły.
Być dorosłym niekoniecznie łączy się z wiekiem metrykalnym i w twoich komentarzach to właśnie widać,
a teraz rwij zelówy synu marmoladowy, bo jak mamusia zobaczy, że ty o tej godzinie jeszcze nie śpisz, to jutro lizaka nie dostaniesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie