policmajster ledwo co biegł tłusty prosiak
podpis użytkownika
Alien
Za dużo hamburgerów się nawp🤬lał spaślak j🤬y gdyby nie to że uszkodził młodemu rower to by go nie dopadł za c🤬ja
Jeszcze trochę i młody odpowiadałby za próbę pozbawienia życia policjanta na służbie, zawał był tuż tuż.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
W USA przyzwyczajeni są, że takie smarki potrafią wyjąć prawdziwego gnata zza pazuchy i zastrzelić policjanta. Mnie to nie dziwi, wręcz byłbym zaskoczony, gdyby cackali się z dzieciakiem jak w Polsce.
Gówniak musiał już nieźle sobie nagrabić tyle policji się zjawiło to nie był przypadek.
Ja p🤬le jak czytam te skomlenia c🤬li ujadających na policję to śmiech mnie ogarnia, taki p🤬lony kaszojad może odj🤬 pół szkoły bez powodu i nie ma się co szczypać z bachorami które myślą,że są nietykalne.
Może było tak, że jechali na interwencje, a gangi wykorzystują dzieciaki do blokowania ruchu, celowego opóźniania działań policji. Jeśli tak było kilka razy wcześniej, to policemany nie wiedziały, czy jest tak również w tym przypadku i dokonały zatrzymania. A że tyle radiowozów - widać rzeczywiście gdzieś jechali a mały im zawadzał. Zrobił to celowo, czy nie? Tego nie wiemy, bo nagranie jest z przodu ucięte i mały może tak przed nimi kilka minut jeździł.
kochamgrubeszmaty napisał/a:
Silni wobec słabych, słabi wobec silnych.
Chyba nie wiesz gdzie się akcja dzieje. Tam w patologicznych dzielnicach to nawet takie gówniarze potrafią z bronią latać. Raz możesz podejść jak do człowieka i już do domu możesz nie wrócić.