Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dobrze że tym przynajmniej od razu nie strzelali

00:00
00:39
Zmieniono 1 razy Zgłoś
ALIEN0402 2025-04-02, 7:45 22
policmajster ledwo co biegł tłusty prosiak

podpis użytkownika

Alien
Zgłoś
Madzia123 2025-04-02, 8:22 14
Za dużo hamburgerów się nawp🤬lał spaślak j🤬y gdyby nie to że uszkodził młodemu rower to by go nie dopadł za c🤬ja
Zgłoś
Arathnmor 2025-04-02, 9:15 7
Jeszcze trochę i młody odpowiadałby za próbę pozbawienia życia policjanta na służbie, zawał był tuż tuż.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Nazhir 2025-04-02, 9:39 56
W USA przyzwyczajeni są, że takie smarki potrafią wyjąć prawdziwego gnata zza pazuchy i zastrzelić policjanta. Mnie to nie dziwi, wręcz byłbym zaskoczony, gdyby cackali się z dzieciakiem jak w Polsce.
Zgłoś
psyhepl 2025-04-02, 9:45 2
To będzie jedno z życiowych osiągnięć tego grubasa
Zgłoś
smc 2025-04-02, 9:46
Za recydywę dostanie dożywocie.
Zgłoś
kochamgrubeszmaty 2025-04-02, 9:47 3
Silni wobec słabych, słabi wobec silnych.
Zgłoś
Kormork 2025-04-02, 10:21 7
Gówniak musiał już nieźle sobie nagrabić tyle policji się zjawiło to nie był przypadek.
Zgłoś
jkllll485 2025-04-02, 10:40 7
Ja p🤬le jak czytam te skomlenia c🤬li ujadających na policję to śmiech mnie ogarnia, taki p🤬lony kaszojad może odj🤬 pół szkoły bez powodu i nie ma się co szczypać z bachorami które myślą,że są nietykalne.
Zgłoś
Krak 2025-04-02, 12:02 6
za darmo go nie dojeżdżali
Zgłoś
Patryc 2025-04-02, 12:22 1
Może było tak, że jechali na interwencje, a gangi wykorzystują dzieciaki do blokowania ruchu, celowego opóźniania działań policji. Jeśli tak było kilka razy wcześniej, to policemany nie wiedziały, czy jest tak również w tym przypadku i dokonały zatrzymania. A że tyle radiowozów - widać rzeczywiście gdzieś jechali a mały im zawadzał. Zrobił to celowo, czy nie? Tego nie wiemy, bo nagranie jest z przodu ucięte i mały może tak przed nimi kilka minut jeździł.
Zgłoś
jimiq 2025-04-02, 13:26 1
patrzę na policmajstra i już się zasapałem
Zgłoś
wuskai 2025-04-02, 13:48 8
kochamgrubeszmaty napisał/a:

Silni wobec słabych, słabi wobec silnych.

Chyba nie wiesz gdzie się akcja dzieje. Tam w patologicznych dzielnicach to nawet takie gówniarze potrafią z bronią latać. Raz możesz podejść jak do człowieka i już do domu możesz nie wrócić.
Zgłoś
alususs 2025-04-02, 14:37 4
Gruby biegł jak moja babka, gdy proboszcz do drzwi dzwoni
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie