Następna będzie Warszawa
Następna będzie Warszawa
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
— mówił Donald Tusk."
Tusk nie jest żydem, czegoś tu nie rozumiem ?
żydzi przy pomocy USA zniszczyły albo próbowali zniszczyć wszystkich swoich wrogów w regionie albo regfularna inwazja Irak abo wojna domowa Syria albo próby wojny domowej jak w syri czyli egipt Liban libia Tunezja Maroko Algeria albo Iran . Sprytnie sobie to wymyślili żeby ogołocić tamte ziemie z młodych mężczyzn i wysłac ich do Europy. Jak myślicie czy to przypadek że wszyscy zydzi w Polsce tak kochaja ciapatych i zachwalają nawet nielegalną imigracje ? dziwny przypadek nie ?
to nie dobra jest
"To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest a naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękami
— mówił Donald Tusk."
Tusk nie jest żydem, czegoś tu nie rozumiem ?
Dzieciaku, współczuję że tak późno się urodziłeś 😂
TyfUSeK jest szprzedawczykiem, zdrajcą i rudym śmieciem niemieckim co odziedziczył po swoich przodkach
Siedzi w tym kurniku i trolluje
To powinno być w TVN a nie na sadolu
W TVN mówią od dawna o ubogaceniu kulturowym o jakim nie mówi się prawie
w ogóle. TVN pokazuje jak kulturowo ubogacił nas Watykan. Polscy patrioci, tacy
zatroskani o suwerenność, niepodległość, niezależność Polski akurat przed
Watykanem - obcym państwem - klęczą. TVN walczy o prawdę i
o naszą suwerenność!
youtube.com/watch?v=-a0dH2gGZOg
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów