Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Murzyn nosił załadowaną broń luźno w kieszeni. Sam sobie winien.
smc
2025-01-22, 0:51
Kabura kosztuje 15$.
Ukryta 65$, ale to już zbędny wydatek.
Już kij z tym że murzyn miał pistolet. Smoluchy zawsze coś mają, jak nie pistolet to HIV ale k🤬a takie tępe c🤬y w policji to zagrożenie dla wszystkich w około.
F................n
2025-01-22, 2:01
Wombat212 napisał/a:
Już kij z tym że murzyn miał pistolet. Smoluchy zawsze coś mają, jak nie pistolet to HIV ale k🤬a takie tępe c🤬y w policji to zagrożenie dla wszystkich w około.
Tez bym go postrzelił bo mam tik klikersa od myszki tak co 5 sekund XD
Koczkodan z naładowaną i niezabezpieczoną bronią w kieszeni. Po c🤬j zmywarka pchała łapy na spust to wie tylko ona
Mam nadzieję, że go postrzeliła, a przynajmniej że mu odstrzeliła xD
Bul_od_bytu napisał/a:
Koczkodan z naładowaną i niezabezpieczoną bronią w kieszeni.
Dodaj do tego tępą świnię i masz tzw różnorodność. Postrzeliła Murzyna a broń uczciwie położyła przed nim, żeby miał szansę na rewanż
postrzelenie prewencyjne, nie ma sensu się użalać nad murzynem.
Mam nadzieję, że pytanie "Are you OK?" było skierowane do koleżanki, a nie do podejrzanego.
J🤬a grzeczność i poprawność polityczna.
Wombat212 napisał/a:
Ty za to nie masz do czynienia z bronią, bo byś wiedział, że na 99 procent nie jej wina.
MarekJarek1 napisał/a:
Murzyn nosił załadowaną broń luźno w kieszeni. Sam sobie winien.
Miał kaburę , problemem był sposób obchodzenia się z bronią przez silną i niezależną panią funkcjonariusz

i do tego te czarne taktyczne pazurki

postrach
cusco napisał/a:
Miał kaburę , problemem był sposób obchodzenia się z bronią przez silną i niezależną panią funkcjonariusz i do tego te czarne taktyczne pazurki postrach
Masz ty te stopklatki
Na miejscu jej partnera z patrolu złożyłbym wniosek o dyscyplinarkę dla tej tępej dzidy za takie obchodzenie się z bronią. P🤬da mogła przecież go postrzelić. Strach mieć takie "wsparcie" za sobą bo możesz wyłapać kulkę w plecy zamiast od frontu. Dobrze, że nasza milicja boi się strzelać bo i tu nieszczęść by było sporo
@Bestia_z_cricolandu
W Afryce nadal jest niewolnictwo, ale o tym cicho bo narracja się nie będzie zgadzać.