Cóż... Może następnym razem mu się uda wylogować z tego skośnego p🤬lnika...
Baronessa napisał/a:
Cóż... Może następnym razem mu się uda wylogować z tego skośnego p🤬lnika...
Wprost przeciwnie. Chińczycy mają to szczęście, że u nich bardzo mało grubych, obleśnych świń, dzięki czemu nie są narażeni na okropne widoki i zapachy.
optymista666 napisał/a:
Wprost przeciwnie. Chińczycy mają to szczęście, że u nich bardzo mało grubych, obleśnych świń, dzięki czemu nie są narażeni na okropne widoki i zapachy.
Ciężko się utuczyć na świerszczach

aligator napisał/a:
Ciężko się utuczyć na świerszczach ale wiesz w Auschwitz też nie było grubych obleśnych świń
Były, były. To byli polscy naziści - budowniczy polskich obozów.
Serio, trzebabyło służby wzywać?
Nie żebym p🤬lił jak potłuczony, bo chyj wie jak ja bym sie zachował w takiej sytuacji ze swoim synkiem, ale k🤬a no jakbym bał się go wyciągać to chciaż trzymał bym go za ręce k🤬a czy co, nosz do k🤬y nędzy
Nie żebym p🤬lił jak potłuczony, bo chyj wie jak ja bym sie zachował w takiej sytuacji ze swoim synkiem, ale k🤬a no jakbym bał się go wyciągać to chciaż trzymał bym go za ręce k🤬a czy co, nosz do k🤬y nędzy
Na kiego ciula kraty w oknach na tak wysokim piętrze? Chyba żeby się dobrze ugrillować podczas pożaru.
Kacu63 napisał/a:
Serio, trzebabyło służby wzywać?
Lepsza opieka nad dzieckiem by Ci wystarczyła aby uniknąć takiej sytuacji, taka akcja w wykonaniu małego obsrańca nie trwa 30sekund.