Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Miejsca tyle zeby ikarusem oj🤬 nawrot na 3 razy a sie zadal jakby jechal kirowcem z 3 przyczepami

Z lewwgo w prawo
Miejsca tyle zeby ikarusem oj🤬 nawrot na 3 razy a sie zadal jakby jechal kirowcem z 3 przyczepami
Tak, tak i do buteliki jeszcze byś szczał w tym czasie

Z lewwgo w prawo
Widać że jedyny gabaryt jaki prowadziłeś to poleciak w magazynie lub naj🤬ego ojczyma do pokoju. Odpowiadając na twoje mądrości widać że droga jest wąska gwarantuję ci że trzymaj się prawej krawędzi skosiłbyś ludzi na chodniku i infrastrukturę...
Idealne trafienie w kufer.
Widać że jedyny gabaryt jaki prowadziłeś to poleciak w magazynie lub naj🤬ego ojczyma do pokoju. Odpowiadając na twoje mądrości widać że droga jest wąska gwarantuję ci że trzymaj się prawej krawędzi skosiłbyś ludzi na chodniku i infrastrukturę...
Wychowalem sie na gospodarstwie rolnym wiec moge sie wypowiedziec, bo w przeciwienstwie do Ciebie ciagalem dluzyce ze slomą itp a nie p🤬liłem o przezyciach w Euro Truck simulator

[ Dodano 2025-06-09, 06:38 ]
Oczywiscie musial sie zadac, ale wtedy lecisz miedzypasem (srodkiem), to juz daje znak teoretycznie tym z tylu ze bedziesz mial zamkar skrecic
Wychowalem sie na gospodarstwie rolnym wiec moge sie wypowiedziec, bo w przeciwienstwie do Ciebie ciagalem dluzyce ze slomą itp a nie p🤬liłem o przezyciach w Euro Truck simulator
Oczywiscie musial sie zadac, ale wtedy lecisz miedzypasem (srodkiem), to juz daje znak teoretycznie tym z tylu ze bedziesz mial zamkar skrecic
Generalnie to nie wyprzedza sie z prawej...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie