18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:48
📌 Konflikt izraelsko-irański Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
🔥 Mariano Itialiano - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CrookerS 2025-06-08, 18:00 6
Z lewwgo w prawo
Miejsca tyle zeby ikarusem oj🤬 nawrot na 3 razy a sie zadal jakby jechal kirowcem z 3 przyczepami
Zgłoś
edek_kotek 2025-06-08, 18:10 5
CrookerS napisał/a:

Z lewwgo w prawo
Miejsca tyle zeby ikarusem oj🤬 nawrot na 3 razy a sie zadal jakby jechal kirowcem z 3 przyczepami

Tak, tak i do buteliki jeszcze byś szczał w tym czasie
Zgłoś
turor 2025-06-08, 19:55 1
Lusterko nie przetarte gąbką moczoną w moczu to i nic nie widać
Zgłoś
Majomir 2025-06-08, 20:16
Ale szedł
Zgłoś
tarcer123 2025-06-08, 20:17 4
Na szczęście hak zamortyzował uderzenie.
Zgłoś
Gieros35 2025-06-08, 21:04
Ładnie się strącił
Zgłoś
Duczki1234 2025-06-08, 21:25 6
CrookerS napisał/a:

Z lewwgo w prawo

Widać że jedyny gabaryt jaki prowadziłeś to poleciak w magazynie lub naj🤬ego ojczyma do pokoju. Odpowiadając na twoje mądrości widać że droga jest wąska gwarantuję ci że trzymaj się prawej krawędzi skosiłbyś ludzi na chodniku i infrastrukturę...
Zgłoś
DeLux 2025-06-08, 22:15 1
Zjadę z lewego w prawo - co może się stać?
Idealne trafienie w kufer.
Zgłoś
bercisko 2025-06-09, 3:07 1
Lekko "zahaczył"
Zgłoś
CrookerS 2025-06-09, 6:36 1
Duczki1234 napisał/a:

Widać że jedyny gabaryt jaki prowadziłeś to poleciak w magazynie lub naj🤬ego ojczyma do pokoju. Odpowiadając na twoje mądrości widać że droga jest wąska gwarantuję ci że trzymaj się prawej krawędzi skosiłbyś ludzi na chodniku i infrastrukturę...

Wychowalem sie na gospodarstwie rolnym wiec moge sie wypowiedziec, bo w przeciwienstwie do Ciebie ciagalem dluzyce ze slomą itp a nie p🤬liłem o przezyciach w Euro Truck simulator

[ Dodano 2025-06-09, 06:38 ]
Duczki1234 napisał/a:

Oczywiscie musial sie zadac, ale wtedy lecisz miedzypasem (srodkiem), to juz daje znak teoretycznie tym z tylu ze bedziesz mial zamkar skrecic
Zgłoś
Tomilidżons1984 2025-06-09, 14:07 2
Czy motocyklista rozpadł się na części???
Zgłoś
Pyszuki 2025-06-10, 22:58
CrookerS napisał/a:

Wychowalem sie na gospodarstwie rolnym wiec moge sie wypowiedziec, bo w przeciwienstwie do Ciebie ciagalem dluzyce ze slomą itp a nie p🤬liłem o przezyciach w Euro Truck simulator
Oczywiscie musial sie zadac, ale wtedy lecisz miedzypasem (srodkiem), to juz daje znak teoretycznie tym z tylu ze bedziesz mial zamkar skrecic

Generalnie to nie wyprzedza sie z prawej...
Zgłoś
CrookerS 2025-06-11, 7:18
Pyszuki napisał/a:

Generalnie to nie wyprzedza sie z prawej...

Gerneralnie to chlop chlopa w dupe tez nie powinien walic..
Czyz nie?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem