Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W chińskim tartaku
MałpaAlbinos • 2025-03-06, 19:07
Posmarował Voltarenem i wrócił do roboty

00:00
00:52
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Cezzar 2025-03-06, 19:08 1
Myślałem, że pobiegł po tą deskę, żeby go dobić
Zgłoś
Hexe78 2025-03-06, 20:05 4
Panie Areczku, jakie L4 ? proszę to rozchodzić na hali i do pracy !!
Zgłoś
TheEminemShow 2025-03-06, 20:29 9
To mi przypomina że będzie tak:

Zgłoś
kaziuzlasu 2025-03-06, 20:37 1
Oj tam, oj tam. Trochę po achillesach go skrobnęło i tyle. Lewy gorzej był skrobany i nie płakał
Zgłoś
POeBaNy 2025-03-06, 21:04
Niezły aktor z niego. Od razu widać że symuluje.
Zgłoś
Darodo1993 2025-03-06, 21:09 1
Powinni zrobić szybka pionizację i wszystko by wróciło do normy, nawet by mu z premii nie odjęli za 3 minuty utraconego czasu pracy
Zgłoś
Antoni79 2025-03-06, 21:40 13
Śmiejcie się z Chińczyków, a ja jeszcze 3 lata temu pracowałem w firmie, gdzie jak ktoś zachorował, to wyrzucali, udawali że nie znają. Guzik płacili, sporo wymagali, ubezpieczenie od 60 godzin na zlecenie przy średnim wyrabianiu 300 godzin miesięcznie. Reszta kasy w kopercie i poniżej stawki minimalnej. Najlepszy był zonk, jak ktoś wylądował w szpitalu i tego dnia dowiadywał się, że został bez niczego- bez pracy, kasy i zdrowia, które często dla tej firmy stracił. Powiedzie że to Bangladesz? Nie. To Polska właśnie, nie tylko branża ochrony, bo i branża gastronomiczna, cała półczarna budowlanka, drobnica, drobne usługi. Jestesmy Pakistanem, Bangladeszem Europy. Cóż, jak jest nóż na gardle to i taką pracę weźmiesz.
Zgłoś
budrysmonster 2025-03-06, 21:48 3
to jest c🤬j nie tartak tylko jakaś fabryka paździerza. Gibneło kierownika bo w dupie miał mase palet i zak🤬ił ładunek na skraj wideł
Zgłoś
kaczmarzgr 2025-03-06, 22:45 1
Nie wiem jak będzie po chińsku "wstawaj, wstawaj, c🤬ju nie udawaj", ale na bank właśnie to mu śpiewali podczas akcji ratowniczej.
Zgłoś
Kicztobundy 2025-03-06, 22:59 1
W końcu dostał powiadomienie od sadistic.pl i nic nie było ważniejsze niż sprawdzenie wiadomości ze świata 😄
Zgłoś
Pie-sse 2025-03-06, 23:21
Antoni79 napisał/a:

Śmiejcie się z Chińczyków, a ja jeszcze 3 lata temu pracowałem w firmie, gdzie jak ktoś zachorował, to wyrzucali, udawali że nie znają. Guzik płacili, sporo wymagali, ubezpieczenie od 60 godzin na zlecenie przy średnim wyrabianiu 300 godzin miesięcznie. Reszta kasy w kopercie i poniżej stawki minimalnej. Najlepszy był zonk, jak ktoś wylądował w szpitalu i tego dnia dowiadywał się, że został bez niczego- bez pracy, kasy i zdrowia, które często dla tej firmy stracił. Powiedzie że to Bangladesz? Nie. To Polska właśnie, nie tylko branża ochrony, bo i branża gastronomiczna, cała półczarna budowlanka, drobnica, drobne usługi. Jestesmy Pakistanem, Bangladeszem Europy. Cóż, jak jest nóż na gardle to i taką pracę weźmiesz.

Dawaj, gadaj kto gdzie co i jak.
Zgłoś
dr.lecter 2025-03-06, 23:33 2
Antoni79 napisał/a:

Frajer jesteś, że wiedząc to wszystko dałeś się tak wykorzystywać.

A co do Chińczyków to po c🤬j im te maseczki tego nie wiem. Oni tam nie wiedzą, że Putin 24 lutego 2022 pandemię odwołał?
Zgłoś
chlusniembousniem 2025-03-06, 23:34
Haha chciał tamtego uszkodzić a oni się nagle zamienili 🤣🤣
Jakby ten dureń dojechał towarem do karetki, to może może by nie fiknął
Zgłoś
Palikuty 2025-03-07, 1:21
Że to nie tartak to już ktoś powiedział.
Ja dodam że to nie są Chiny, bo po pierwsze rzucili się do pomocy, a po drugie to nawet byli skuteczni.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie