Posmarował Voltarenem i wrócił do roboty
Myślałem, że pobiegł po tą deskę, żeby go dobić
Panie Areczku, jakie L4 ? proszę to rozchodzić na hali i do pracy !!
To mi przypomina że będzie tak:
Oj tam, oj tam. Trochę po achillesach go skrobnęło i tyle. Lewy gorzej był skrobany i nie płakał
Niezły aktor z niego. Od razu widać że symuluje.
Powinni zrobić szybka pionizację i wszystko by wróciło do normy, nawet by mu z premii nie odjęli za 3 minuty utraconego czasu pracy
Śmiejcie się z Chińczyków, a ja jeszcze 3 lata temu pracowałem w firmie, gdzie jak ktoś zachorował, to wyrzucali, udawali że nie znają. Guzik płacili, sporo wymagali, ubezpieczenie od 60 godzin na zlecenie przy średnim wyrabianiu 300 godzin miesięcznie. Reszta kasy w kopercie i poniżej stawki minimalnej. Najlepszy był zonk, jak ktoś wylądował w szpitalu i tego dnia dowiadywał się, że został bez niczego- bez pracy, kasy i zdrowia, które często dla tej firmy stracił. Powiedzie że to Bangladesz? Nie. To Polska właśnie, nie tylko branża ochrony, bo i branża gastronomiczna, cała półczarna budowlanka, drobnica, drobne usługi. Jestesmy Pakistanem, Bangladeszem Europy. Cóż, jak jest nóż na gardle to i taką pracę weźmiesz.
to jest c🤬j nie tartak tylko jakaś fabryka paździerza. Gibneło kierownika bo w dupie miał mase palet i zak🤬ił ładunek na skraj wideł
Nie wiem jak będzie po chińsku "wstawaj, wstawaj, c🤬ju nie udawaj", ale na bank właśnie to mu śpiewali podczas akcji ratowniczej.
W końcu dostał powiadomienie od sadistic.pl i nic nie było ważniejsze niż sprawdzenie wiadomości ze świata 😄
Antoni79 napisał/a:
Śmiejcie się z Chińczyków, a ja jeszcze 3 lata temu pracowałem w firmie, gdzie jak ktoś zachorował, to wyrzucali, udawali że nie znają. Guzik płacili, sporo wymagali, ubezpieczenie od 60 godzin na zlecenie przy średnim wyrabianiu 300 godzin miesięcznie. Reszta kasy w kopercie i poniżej stawki minimalnej. Najlepszy był zonk, jak ktoś wylądował w szpitalu i tego dnia dowiadywał się, że został bez niczego- bez pracy, kasy i zdrowia, które często dla tej firmy stracił. Powiedzie że to Bangladesz? Nie. To Polska właśnie, nie tylko branża ochrony, bo i branża gastronomiczna, cała półczarna budowlanka, drobnica, drobne usługi. Jestesmy Pakistanem, Bangladeszem Europy. Cóż, jak jest nóż na gardle to i taką pracę weźmiesz.
Dawaj, gadaj kto gdzie co i jak.
Antoni79 napisał/a:
Frajer jesteś, że wiedząc to wszystko dałeś się tak wykorzystywać.
A co do Chińczyków to po c🤬j im te maseczki tego nie wiem. Oni tam nie wiedzą, że Putin 24 lutego 2022 pandemię odwołał?
Haha chciał tamtego uszkodzić a oni się nagle zamienili 🤣🤣
Jakby ten dureń dojechał towarem do karetki, to może może by nie fiknął
Że to nie tartak to już ktoś powiedział.
Ja dodam że to nie są Chiny, bo po pierwsze rzucili się do pomocy, a po drugie to nawet byli skuteczni.