📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:50

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ehhhh, k🤬a ja sie serio starzeję
Dożyliśmy czasów, kiedy nie wiadomo co jest prawdą, a co fejkiem
Dożyliśmy czasów, kiedy nie wiadomo co jest prawdą, a co fejkiem
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Widać że po zabawach ze zwierzakiem nawet są blizny. Teraz tylko czekać aż się kotek wk🤬i i do szyi doskoczy to będzie materiał na harda

nowynick napisał/a:
Kotecek co lwa by zap🤬lił bez problemu....
moim zdaniem kotecek jest chyba dość młody, dorosły tygrys chyba jak siedzi to jest trochę wyższy niż do klamki, poza tym jak by dorosły pacnął drzwi to by wyleciały z framugą
Ja rozumiem, że co dzieje się w Vegas zostaje w Vegas, ale pod żadnym pozorem nie bierzcie kluczy od Mike Tysona do jego apartamentu.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Geraldinio napisał/a:
Ja rozumiem, że co dzieje się w Vegas zostaje w Vegas
Wiem skąd cytat, ale trochę to brzmi jak "raz w dupę to nie pedał"...
nowynick napisał/a:
Wiem skąd cytat, ale trochę to brzmi jak "raz w dupę to nie pedał"...
Skrajnie prawicowi wyznawcy swoich ideologii doskonale znają tę zasadę xd
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Mister_Klex napisał/a:
Widać że po zabawach ze zwierzakiem nawet są blizny. Teraz tylko czekać aż się kotek wk🤬i i do szyi doskoczy to będzie materiał na harda
Nie byłoby, bo by go zjadł....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie