📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w poznaniu jest wysyp brudasów wszędzie ich pełno
Przypominało mi się jak kiedyś w Katowicach jakiś dorosły cygan opierdalał swojego syna chyba, łepek z 10 lat stoi że spuszczoną głową i słucha jak stary napierdala jak katarynka po chuj wie jakiemu i nagle w między słowach jebnął takiego mela prosto na pysk dzieciaka. Ten to wytarł i jak gdyby nigdy nic słucha dalej 😀
Ostro są popierdoleni 😀
Ostro są popierdoleni 😀
Tam w środku powinny być kolce, zapadnie, wściekłe lwy, napalm i granaty. Jak w Wietnamie kurwa! Jebać cyganów.
przecież cyganie rodzą sie z brudu i brudnej wody
No rzeczywiście, muszę to przyznać. W latach dwutysięcznych, Poznań był najbardziej europejskim (wtedy była inna definicja europejskości niźli dziś) miastem. Schludnym, zadbanym, z czystymi kamienicami i nowymi biurowcami. Najmniejsze bezrobocie, dobre zarobki, duże możliwości rozwoju. Dzisiaj to najszybciej rosnąca aglomeracja poza Warszawą, i przy okazji najszybciej wyludniające się miasto. Wszyscy których stać, wyprowadzają się na przedmieścia, a w samym mieście, zostaje często patologia. Głównie przyjezdna z różnych części Polski kiedyś, a z róźnych części świata obecnie. Na te chwilę, to staje się polskim Detroit.
Te wszystkie szmaty, które tam wrzucacie nie idą dla biednych ludzi, ani głodnych dzieci w Afryce, jak niektórzy myślą. Wszystko to idzie do ciuchlandów, a całym gównem tam wrzucanym zarządza firma WTÓRPOL (https://www.wtorpol.com.pl/ tekstylowo.pl/) , ze Skarżyska Kamiennej. Wykorzystują ludzi do pracy bez umowy i każą jeździć i zbierać te szmaty z kontenerów 5t busem na kat. B na własne ryzyko za 200zł/ dniówka. Wiem, bo przerabiałem ten temat. Kurwy jak chuj! Nic im nie wrzucać, no chyba, że zdechłe koty, albo inne rozjechane stworzenia spotkane na drodze. A, że lumpy sobie wyjęli po szmacie... a to niech się im nosi...
Otóż, w Poznaniu częsty widok...
PeterNORTH napisał/a:
a jak- żydzi cyganie do gazu kurwa.Piłsudzki by ci z byka zajebał jak byś powiedział że jakieś inne nacje mają prawo żyć w Polsce.
Piłsudski to akurat nie, prędzej z Dmowskim ci się pomyliło. Poczytaj, to ciekawy temat.
jarzyna napisał/a:
Rzadki widok to jest jak zobaczysz cygana co normalnie pracuje.
To nawet nie jest rzadki widok. Oni kurwa po prostu nigdzie nie robią. To jest trochę tak jak z yeti. Ktoś tam niby go widział ale raczej pierdoli głupoty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów