Zakładam, że wszyscy znają angielski w stopniu umożliwiającym zrozumienie.
Zakładam, że wszyscy znają angielski w stopniu umożliwiającym zrozumienie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stany są tak spierdolonym i zlewaczalym krajem ze szkoda gadac, czasy american dream już dawno poszły się jebac, ja wiem ze nasz kraj jest równie chujowy, ale są stany które nawet Polskę potrafią przebić pod względem spierdolenia i chujowossci
To nie kwestia usa, W wiekszości państw przy rozwodzenie kobiety mają lepiej, wsród znajomych dużo słyszałem jak przebiegały ich rozwody, gdzie laski wyciągają tylko kase od ex mężów
Taka cena "monogamii", która podobno jest fundamentem naszej cywilizacji... Monogamia rzecz jasna jest tylko na papierze i tylko dotyczy praw dziedziczenia, reszta to "wolna amerykanka"
Tak musi być, skoro gościu wrzucił video
to jest nie do podważenia
Dokładnie, każdy chuj mówi że jest dobrym człowiekiem za mało wiemy zresztą nie od tego jest ta strona.
Po chuja wrzucać filmik po angielsku jeśli autor go nie przetłumaczy? Czy kurwa każdy musi znać ten jebany angielski? Zrozumcie kurwa wreszcie że są ludzie którzy nie znają tak dobrze angielskiego aby rozumiały tak jak np. na tym filmie, osoby powinny być banowane na kilka dni w celu ostrzeżenia że jak następnym razem wrzucą filmik po angielsku bez tłumaczenia (skoro wrzucają to powinny przetłumaczyć) to banicja i elo, dowidzenia nie potrzebujemy takich wysrywów na tym portalu. ZROZUMCIE KURWA WRESZCIE że ludzie specjalizują się w życiu w wąskiej profesji dzięki której zarabiają kasę i jak nie muszą się uczyć angielskiego to nie będą się uczyć. Ale oczywiście zaraz przyjdą WIELKIE kurwa PANY udające amerykanów "to Ty kurwa w tych czasach nie znasz angielskiego", ileż kurwa można.
Chcesz aby ci to przetłumaczyć?
Mam taki przykład w dalszej rodzinie.
Po chuja wrzucać filmik po angielsku jeśli autor go nie przetłumaczy? Czy kurwa każdy musi znać ten jebany angielski? Zrozumcie kurwa wreszcie że są ludzie którzy nie znają tak dobrze angielskiego aby rozumiały tak jak np. na tym filmie, osoby powinny być banowane na kilka dni w celu ostrzeżenia że jak następnym razem wrzucą filmik po angielsku bez tłumaczenia (skoro wrzucają to powinny przetłumaczyć) to banicja i elo, dowidzenia nie potrzebujemy takich wysrywów na tym portalu. ZROZUMCIE KURWA WRESZCIE że ludzie specjalizują się w życiu w wąskiej profesji dzięki której zarabiają kasę i jak nie muszą się uczyć angielskiego to nie będą się uczyć. Ale oczywiście zaraz przyjdą WIELKIE kurwa PANY udające amerykanów "to Ty kurwa w tych czasach nie znasz angielskiego", ileż kurwa można.
W życiu nie czytałem takiego wysrywu zakompleksionego człowieka.
Nie, nie każdy musi umieć angielski ale jest to język ,,świata" i zdecydowana większość Polaków dzięki edukacji nie ma z nim najmniejszego problemu a w szczególności z tak prostym jego wariantem jak na tym filmiku.
Nie władają nim roczniki, które miały jeszcze *tfu* rosyjski w szkołach, osoby które uznały, że do niczego się im on w życiu nie przyda i przygłupy co się zasłaniają ,,amerykańską" propagandą i kompleksem p0laka.
Akurat w tw0im przypadku wiadomo w której grupie jesteś
W życiu nie czytałem takiego wysrywu zakompleksionego człowieka.
Nie, nie każdy musi umieć angielski ale jest to język ,,świata" i zdecydowana większość Polaków dzięki edukacji nie ma z nim najmniejszego problemu a w szczególności z tak prostym jego wariantem jak na tym filmiku.
Nie władają nim roczniki, które miały jeszcze *tfu* rosyjski w szkołach, osoby które uznały, że do niczego się im on w życiu nie przyda i przygłupy co się zasłaniają ,,amerykańską" propagandą i kompleksem P0laka.
Akurat w tw0im przypadku wiadomo w której grupie jesteś
Czemu *tfu* przed rosyjski? Przecież to ładny język jest. Ja w szkołach podstawowej i gimnazjum uczyłem się 3 języków, a w liceum doszedł mi 4 język. Polski, angielski, rosyjski i niemiecki. W tych czasach jakie nadchodzą najprawdopodobniej priorytetem w nauczaniu bedzię *ptfu* ukraiński, także nic tylko współczuć obecnym uczniom.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów