Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o kurwa ... ładnych macie przewodników moralnych. Mądrość w pigułce. Mcdonaldyzacja postępuje nie trzeba czytać, nie trzeba myśleć ... wystarczy sobie 30 min filmiku obejrzeć i już jesteś mądry.
Nie mierz wszystkich swoją miarą
o kurwa ... ładnych macie przewodników moralnych. Mądrość w pigułce. Mcdonaldyzacja postępuje nie trzeba czytać, nie trzeba myśleć ... wystarczy sobie 30 min filmiku obejrzeć i już jesteś mądry.
A kto mówił, że to czyjś przewodnik moralny? I kto mówił, że "wystarczy sobie 30 min filmiku obejrzeć i już jesteś mądry."? Jak chcesz zdobyć piwa przez pisanie czegoś, czego nikt nie powiedział, to się chyba przeliczysz.
Kasta przez pół godziny mówi ciekawe mądre bądź mniej mądre rzeczy a Ty go dyskredytujesz nie podając żadnych argumentów i nie próbujesz udowodnić, że nie ma racji.
Co do tego, że nic nie zrobił by dzieci w afryce nie miały takich brzuszków to piwko dla niego. Też nic takiego nie zrobiłem i nie mam zamiaru. Nie będę ich wspierał
A kto mówił, że to czyjś przewodnik moralny?
No jak popatrzysz na ludzi "słuchających" rapu, to zauważysz, że 80% to ludzie <18 lat. Srają tym rapem, że kurwa się wychowali na rapie, przecież słuchają go od 2 lat, powtarzają wszystko co powie ich ulubiony "raper", kupują kurwa wszystko co z ich "autorytetami" związane. Jakby jakiś tam w/w powiedział, że trzeba gwałcić swoje siostry to połowa by tak robiła. Oddziały Gimbazjonów są nieobliczalne.
I na dodatek proszę:
Ja pierdole
Od Waldka się proszę serdecznie odpierdolić. Facet zaczął karierę w latach 90' - najstarsi słuchacze znają go już niemal 20 lat. Stawianie pedałkowatych raperków typu bro czy innych sitków w jednym rzędzie z legendami typu Waldemara KASTY czy Trzeciego Wymiaru, to ukazywanie swojego zacofania umysłowego. Jeśli jednak nie znasz się na rapie na tyle by to wiedzieć, to na chuj sie wypowiadasz. Waldek sam powiedział, że nie chce nikogo do niczego przekonywać. Przedstawił swój tryb życia i poparł go sensownymi argumentami. Jego wybór. Swoją drogą oddziały gimbazjonów są za młode by znać Wall-ego - skończył karierę zanim najstarsi z nich zaczęli naukę w gimnazjum...
A kto mówił, że to czyjś przewodnik moralny? I kto mówił, że "wystarczy sobie 30 min filmiku obejrzeć i już jesteś mądry."? Jak chcesz zdobyć piwa przez pisanie czegoś, czego nikt nie powiedział, to się chyba przeliczysz.
Kasta przez pół godziny mówi ciekawe mądre bądź mniej mądre rzeczy a Ty go dyskredytujesz nie podając żadnych argumentów i nie próbujesz udowodnić, że nie ma racji.
ależ ja go w cale nie dyskredytuje... po prostu nie rozumiem czym tu się ekscytować. Nie mówię, że gada głupio.... takimi mądrościami się może wykazać co drugi bezdomny (który wiele w życiu przeszedł), nie wiem czy to wystarczający powód żeby ich nagrywać i wrzucać w interenety, a na koniec się jeszcze tym zachwycać. Taki 15 latek ogląda te internety trafia na takie filmiki i myśli, że to co mówi ten gość musi być jakieś ważne i mądre skoro go tak w internetach pokazują. Chodzi mi o to że internet przez takie zjebane filmiki czyni z młodzieży idiotów. Nastolatkowie powinni wiedzę o wpierdalaniu mięsa czerpać z lekcji biologii, a o zagadnieniach etycznych powinny uczyć się choćby z fragmentów Immanuela Kanta, Platona, Kartezjuesza albo Rousseaua czy św. Augustyna. To są kurwa mać źródła wiedzy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów