Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Potrzebna jest kładka dla zwierzątek!
Najlepiej z folii aluminiowej żeby sygnał 5g blokowała co nie? Towarzyszu.
Najlepiej z folii aluminiowej żeby sygnał 5g blokowała co nie? Towarzyszu.
Widzę, że bardzo starasz się tutaj z kimś zakumplować
Powtórzę więc żeby dotarło - lubie babki, najlepiej o tradycyjnych wartościach. Nie masz tu czego szukać. Sugeruje skierować swoje anonse do dareczka1234
Ale węża to akurat szkoda bo nie zbyt świadomy zagrożenia
Powtórzę więc żeby dotarło - lubie babki, najlepiej o tradycyjnych wartościach. Nie masz tu czego szukać. Sugeruje skierować swoje anonse do dareczka1234
Jestem bardzo rozczarowany, że mnie pominąłeś towarzyszu Hujov, czy jak tam cię zwą w GRU. Ale spokojnie, brak efektów tej obrzydliwej sowiecko faszystowskiej propagandy wkrótce skończy się widokiem twojego truchła we wątku "Wojna na Ukrainie" i wszyscy będą zadowoleni.
Jedyne babki jakie są w twoim zasięgu to:
Owinięte w folię i cyrlica opisane.
Na jego miejscu też bym się rzucił pod pociąg.
Jestem bardzo rozczarowany, że mnie pominąłeś towarzyszu Hujov, czy jak tam cię zwą w GRU. Ale spokojnie, brak efektów tej obrzydliwej sowiecko faszystowskiej propagandy wkrótce skończy się widokiem twojego truchła we wątku "Wojna na Ukrainie" i wszyscy będą zadowoleni.
Jako żeś Ukrainiec to chyba prędzej Ciebie tam zobaczymy
A tymczasem wal do turbobarona póki jeszcze możecie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów