📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:53

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na jaką przynętę jest to oczywiste - mięso z psa lub nietoperza.
Łowią ich na żarty.
Prąd konkretny, łańcuch życia dałby radę? tylko kto by go ustawił, jak nie patyk w ręce to komórka
Jaten napisał/a:
Prąd konkretny, łańcuch życia dałby radę? tylko kto by go ustawił, jak nie patyk w ręce to komórka
Po co ratować debili, którzy prawdopodobnie wyskoczyli sami z łódki, bo wystraszyli się, że prąd poniesie łódź

Łowienie na przepływankę wersja chińska
Jaten napisał/a:
Łańcuch życia. Ty tak kurwa serio ?
Łańcuch życia, to powinni przerwać twoi rodzice
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Na ryż, przecież nie na kukurydzę.
Bmwf10520 napisał/a:
Jeśli nie będziesz walczyć z nurtem to się nie utopisz
w pewnych warunkach to prawda, ale tam dalej chyba były porządne wiry, woda jest czysta, więc jak ktoś umie pływać w rzece ma jakąś szansę, chyba że prędzej umrze z zimna
ale ogólnie marne widoki, może ktoś ich tam wyłowi
Aż trudno uwierzyć że tak puste łby zawojowały świat, wszystko made in China a w tym gówno kraju takie tępole
BlackSadolRazor napisał/a:
Ciekawe na jaką przynętę chcieli złowić tych kitajców.
Na bony w "Temu" xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów