Wiedziałem!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wiedziałem!
Ustawione się to wydaje
Nagrywający Pedal, zamiast zrobić zbliżenie na tyleczek jak tam pięknie dupa świeci
Ten kamerzysta to niezły jełop. Nie nagrał tego porządnie i nie pomógł jej sprawnie...
Pralpunkt napisał/a:
Nagrywający Pedal, zamiast zrobić zbliżenie na tyleczek jak tam pięknie dupa świeci
Jeśli planował to wrzucić w neta, to chyba nie będzie pokazywał kapska swojej laski całemu światu, nie? Widać, ze jeszcze konia bijesz w piwnicy rodziców
Co za samolubny kutasiarz... zamiast jak już podszedł nakręcić jej dupsko to kręci jebane liście. Oby stuleja mu zarosła obrzezany łeb.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów