18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
🔥 Chłopięce zabawy - teraz popularne
Wielkie oszustwa "bankowe"
Ciapaty88 • 2013-09-16, 8:13
Całkiem ciekawe oszustwo, którego dokonał FED, MFW, HSBC, RBoS i trochę innych osób. Facet może trochę nudzi, ale w 7:00 jest BARDZO ciekawy moment kiedy mówi o złocie i chociaż dla tego fragmentu warto obejrzeć.

Sprawdzałem,ble ble ble, a Iran i Syria rządzą!

Tutaj macie też coś o Syrii. Ogólnie nie będę wrzucał tutaj wszystkiego. Można na YT znaleźć. Chyba, że chcecie.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RockyWood 2013-09-16, 11:15 4
robią co chcą - w końcu to ich planeta a któż to taki? no cóż...

Co do Syrii to to już przekracza próg naiwności i śmiechu... Tu już tylko płakać pozostaje no...
Jakiś miesiąc temu był wywiad z jakimś wojskowym Polskim w TV i gość mówił otwarcie że ci cali "rebelianci" to 99% przyjezdnych z pobliskich krajów: bandyci, przestępcy, i najemnicy islamscy - głównie z Egiptu i zachodniej Afryki...

To tak jak by do Polski zjechało się tysiące ciapatych a we Francji mówili by że to są polscy rebelianci walczący o wolność Polski z reżimem Tuska... (który de fakto istnieje )

No paranoja do bólu. Ale tak jak napisałem na początku - to "ich" planeta...
Zgłoś
pakicito 2013-09-16, 11:56
mnie bardziej ciekawi jaką USA ma broń, że Rosja i Chiny siedzą cicho
Zgłoś
F................e 2013-09-16, 19:19 1
pakicito - po chuj wojna między Rosja/Chinami a USA? Nikomu się to nie opłaca, gdyby nawet tak się stało to będzie tak jak mówił Einstein "Nie wiem jaką bronią będzie się walczyć w czasie III wojny światowej, ale IV wojna światowa będzie wojną na kamienie i maczugi"
Zgłoś
Ciapaty88 2013-09-18, 19:09
Trochę nie rozumiem tej całej walki między USA and RU przecież i Obama i Putin to masoni. Jednak wolałbym żeby to Ruscy akurat w Syrii dali popalić, choć nie przepadam za ich polityką(za krajem owszem).
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem