📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:44
🔥
Gimbus piszczałka
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej wylazła z piwnicy i spróbowała jakiejś aktywności.
Szacun, locho!
Szacun, locho!
Dokladnie! Ćwiczy, rusza się
Niech sobie będzie tłuściutka, byleby nie siedziała w piwnicy przed kompem 👍

żmij napisał/a:
Przynajmniej wylazła z piwnicy i spróbowała jakiejś aktywności.
Szacun, locho!
No tak wylazła że będzie teraz musiał z powrotem wpełznąć na długi czas

Wombat212 napisał/a:
No tak wylazła że będzie teraz musiał z powrotem wpełznąć na długi czas
Liczy się to, że próbowała, czyli zdaje sobie sprawę. Jest dla niej nadzieja.
JoSeed napisał/a:
Dokladnie! Ćwiczy, rusza się
A cha ! Sprytna Ty ! Bo jak bedzie siedziała w piwnicy przed kompem, to ci konkurencje na Sadolu bedzie robiła...

Kogucik_Bałamucik napisał/a:
A cha ! Sprytna Ty ! Bo jak bedzie siedziała w piwnicy przed kompem, to ci konkurencje na Sadolu bedzie robiła...
Ciiii... 😁
C🤬ja tam, nie szacun! Wyszła z piwnicy i postanowiła się sk🤬ić byciem skejtem. Ale karma była na posterunku.
K🤬a wystarczyl niecaly rok po olimpiadzie zeby wszyscy zaczeli nagle to malpowac w nadziei (no bo jaka inna jest w nich nadzieja?)o medal.
Pozatym to nie sport dla grubasow. Gdzie sila nacisku na kostke jest o wiele wieksza niz u normalnych osob i ta wartosc ulega pomnozeniu jezeli ta osoba skacze, biega, upada. W dodatku kostki i nadgarstki u kobiet sa slabsze.
Pozatym to nie sport dla grubasow. Gdzie sila nacisku na kostke jest o wiele wieksza niz u normalnych osob i ta wartosc ulega pomnozeniu jezeli ta osoba skacze, biega, upada. W dodatku kostki i nadgarstki u kobiet sa slabsze.
Gruba sprawa. A mogła wybrać jakieś spacery, chodzenie po schodach, lub po prostu ojebac śmierdzące pęto swemu chłopu.
Jak każda, chciała dobrze to teraz poleży i się dotuczy xD
Może i ma nadwagę, ale jest bardziej sprawna fizycznie od zapewne 90% użytkowników Sadistica

J🤬e lewicowe ścierwa beda dalej wmawiać ze otyłość to nie choroba
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie