📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to jest fit, samo zdrowie szczuplutka panna
O czym rzeczywiście świadczy ten filmik?
O tym, że u ruskich nawet patologia jest bogatsza od naszej patologii, bo stać ją na telefon z nagrywaniem oraz że mają bliższy kontakt ze kulturą i sztuką(w tym wypadku i filmową i aktorską) od polskiej patologii.
O tym, że u ruskich nawet patologia jest bogatsza od naszej patologii, bo stać ją na telefon z nagrywaniem oraz że mają bliższy kontakt ze kulturą i sztuką(w tym wypadku i filmową i aktorską) od polskiej patologii.
śpij smacznie piękna księżniczko
[ Dodano: 2024-11-23, 07:34 ]
ale trzeba przyznać, że ładnie weszło piwo dla pana
[ Dodano: 2024-11-23, 07:34 ]
ale trzeba przyznać, że ładnie weszło piwo dla pana
POLTERGAIST napisał/a:
Cywilizacja kończy się tam, gdzie zaczyna się cyrylica, takie filmy mnie tylko w tym utwierdzają
zobacz kilka filmów wyżej rodzimą cywylizacje
POLTERGAIST napisał/a:
Cywilizacja kończy się tam, gdzie zaczyna się cyrylica, takie filmy mnie tylko w tym utwierdzają
Serbia, Macedonia i Bułgaria też?
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Morda i bebechy spuchnięte od kacapskich trunków.
Niekoniecznie, może być w ciąży. Ciekawe w jakim stanie będzie dziecko jak ona lubi wypić.
seeed71 napisał/a:
Niekoniecznie, może być w ciąży. Ciekawe w jakim stanie będzie dziecko jak ona lubi wypić.
Pewnie w takim:
POLTERGAIST napisał/a:
Dziwne, że akurat ty to mówisz. Wszak jesteś piewcą kacapSSkich dokonań na froncie, nieprawdaż?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów